Maldonado: Κοιτάξτε τη Red Bull, κέρδιζαν τα πάντα για τέσσερα χρόνια και που είναι τώρα

Σχετικά άρθρα

_R6T8948

To κακό και συνάμα προβληματικό ξεκίνημα της Lotus E22 τη φετινή χρονιά σε συνδυασμό με τις πολύ καλές επιδόσεις της Williams δε φαίνεται να επηρεάζει τον Pastor Maldonado.

H ομάδα της Lotus στις σημερινές δοκιμές κατάφερε να συμπληρώσει μόλις 31 γύρους, όντας 6,043 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο χρόνο, εν αντιθέσει με την πρώην ομάδα του οδηγού από την Βενεζουέλα που έκανε 103 γύρους, με μόλις 0,937 δευτερόλεπτα διαφορά από τον πρώτο.

Ο Pastor Maldonado δήλωσε για όλα αυτά σήμερα:

Η F1 μπορεί να είναι έτσι, ποτέ δεν ξέρεις, ειδικά φέτος. Κοιτάξτε τη Red Bull; Κέρδιζαν τα πάντα για τέσσερα χρόνια και που είναι τώρα, είναι πολύ νωρίς να πω το οτιδήποτε. Η απάντηση μου είναι δουλεία.

Είναι αλήθεια ότι έχουμε μηχανικά προβλήματα, αλλά εμπιστεύομαι πάρα πολύ τη Renault. Έχουν κερδίσει τόσους πολλούς αγώνες τα τελευταία χρόνια, δεν το χάνεις αυτό από τη μία στιγμή στην άλλη.

Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα και τότε θα δούμε τι γίνεται. Σίγουρα οι κινητήρες της Mercedes δείχνουν οι ταχύτεροι και οι πιο αξιόπιστοι, αλλά αν κοιτάξετε και στη Ferrari αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.

Έχει ειπωθεί πολλές φορές, ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι πολύπλοκη. Τώρα είμαστε στην φάση που όλα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στα προβλήματά μας και όχι στο τι κάνουν οι άλλοι, αλλά και στο τι γυρολόγιο έχουν.

[Πηγή: Formula 1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...