98073036-143162822014

Κατά τη διάρκεια των επίσημων δοκιμών σε Jerez και Bahrain έχουμε ακούσει διάφορα αν οι ομάδας παίζουν κρυφτό η όχι. Δηλώσεις και φήμες συνέχεια βγαίνουν στο προσκήνιο ότι οι ομάδες δοκιμάζουν διάφορα εν όψη της νέας σεζόν.

Το σίγουρο είναι ότι ο Lewis Hamilton με δηλώσεις του μας δίνει μία ιδέα το τι πράττει η ομάδα της Mercedes στις δομικές αυτές. Η ομάδα της Mercedes συμφωνά λοιπόν με τον Βρετανό έχει δώσει οδηγία στους οδηγούς τους να είναι αρκετά σκληροί με το μονοθέσιο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Ο Lewis Hamilton δήλωσε μετά το τέλος των χθεσινών δοκιμών:

Είτε πιέζουμε ή όχι το μονοθέσιο όσο πιο σκληρά μπορούμε, εγώ απλά μπαίνω μέσα και προσπαθώ να το κάνω να σπάσει. Το έχω κάνει αυτό και μετά απλά πρέπει να το φτιάξουν!

Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα της Mercedes έχει της πιο απροβλημάτιστες δοκιμές μέχρι στιγμής.

98073036-944162822014

Ο Lewis Hamilton συνέχισε:

Σήμερα (εχθές), δεν ήταν μια θεαματική μέρα, όποτε δεν μπορούμε να είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, αλλά κάναμε 89 γύρους κάτι που είναι θετικό. Γενικά δεν υπήρχε κάτι πραγματικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κάθε φορά που τρέχουνε βρίσκουμε όλο και περισσότερα προβλήματα. Είναι ένα θετικό πράγμα, προφανώς , επειδή δεν θέλουμε να συμβεί κάτι όταν φτάσουμε στη Μελβούρνη. Αλλά αυτό είναι και πολλή δουλειά για τα παιδιά . Θα πρέπει να γδύσεις όλο το μονοθέσιο και να ελέγξεις τα πάντα, ύστερα να πας πίσω στο σχεδιαστήριο και να προσπαθήσεις να δεις αν μπορείς να βελτιώσεις ορισμένους τομείς. Αλλά, αυτό είναι το ίδιο για όλους.

Σε ερώτηση που έγινε στον Βρετανό για το ποιος έχει το καλύτερο μονοθέσιο αυτός απάντησε:

Εμείς πραγματικά δεν ξέρουμε που βρίσκετε ο καθένας αυτή τη στιγμή. Έχουμε αρκετά για να επικεντρωθούμε πάνω αυτή τη στιγμή και δεν κοιτάμε τι κάνουν στις άλλες ομάδες. Επικεντρωνόμαστε στις δυνάμεις μας και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι και τον πρώτο αγώνα.

[Πηγή: GMM]