Αυτά είναι τα αυτοκίνητα του σχεδιαστή της Apple, Jony Ive

Σχετικά άρθρα

Jony Ive

Ο άνθρωπος που δίνει σχήμα σε κάθε προϊόν της Apple, τρέφει μεγάλη αγάπη για τα αυτοκίνητα. Στο βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα για τον 47-χρονο Jony Ive, Jony Ive – η ιδιοφυΐα πίσω από τα προϊόντα της Apple, μεταξύ των άλλων που αναφέρει, μιλά και για τα αυτοκίνητα που είχε και έχει στη κατοχή του ο Βρετανός, ο οποίος παρότι λατρεύει τα αυτοκίνητα, δεν ασχολήθηκε ποτέ με τον σχεδιασμό τους. Ξεκίνησε να εργάζεται στην Apple από το 1992, αρχικά ως σύμβουλος και στη συνέχεια ως μόνιμος υπάλληλος της, φτάνοντας πλέον να είναι ο αρχισχεδιαστής της.

Fiat500orange

Προτού γίνει υπάλληλος της Apple, το πρώτο του αυτοκίνητο ήταν ένα πορτοκαλί Fiat 500, το οποίο έδωσε τη θέση του σε ένα Austin Healey Sprite. Το μαύρο διθέσιο αυτοκίνητο ήταν του πατέρα του Ive, ο οποίος το αποκατέστησε πλήρως και κυκλοφορούσε με αυτό αρκετά χρόνια.

Austin-Healey-sprite-frog-001

aston-martin-db9-04 2005_aston_martin_v12_vanquish_2_dr_s_coupe-pic-930

Ακολούθησε μια μαύρη Aston Martin DB9, η οποία καταστράφηκε σε ένα τροχαίο ατύχημα κοντά στο San Bruno της Καλιφόρνια. Από το ατύχημα κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, με τον Ive να αγοράζει ξανά μια DB9, ασημί αυτή τη φορά, η οποία τυλίχθηκε μόνη της στις φλόγες ενώ ήταν παρκαρισμένη στο γκαράζ του.

beemerbenzandbently

Επόμενο στη λίστα των αυτοκινήτων του ήταν μια Aston Martin Vanquish πρώτης γενιάς. Η Vanquish αντικαταστάθηκε από μια λευκή Bentley Brooklands, ενώ πλέον ο Ive κυκλοφορεί με ένα Land Rover Discovery 3 και μια μαύρη Bentley Brooklands.

Land_Rover_LR3_

Bentley-Brooklands_2008

[Πηγή: CultOfMac]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...