Photo Gallery: Μια πρώτη ματιά στην έκθεση της Γενεύης

Σχετικά άρθρα

Geneva Motor Show 2014 Preview (70)

Βρισκόμαστε μέσα στο Palexpo, εδώ όπου θα διεξαχθεί για 84η φορά η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Οι εταιρίες έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες στα περίπτερα τους, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα αύριο το πρωί, όπου ξεκινούν οι επίσημες παρουσιάσεις.

Geneva Motor Show 2014 Preview

Βγάλαμε μερικές φωτογραφίες ώστε εσύ να πάρεις μια μικρή γεύση από τα αυτοκίνητα που κοσμούν το Palexpo και ετοιμάσου τις επόμενες 2-3 ημέρες, να δεις μέσα από τις σελίδες του Autoblog.gr, όλα τα αυτοκίνητα που θα υπάρχουν στα περίπτερα των εταιριών.

Geneva Motor Show 2014 Preview

Ατραξίον της φετινής έκθεσης αναμένεται να είναι η Koenigsegg One:1, η Ferrari California-T, η Lamborghini Huracan και η McLaren 650S, ενώ θα υπάρχει και ένα μικρό αφιέρωμα στους νικητές του 24-ωρου αγώνα αντοχής του Le Mans. Για να μην σε κουράζω άλλο όμως, δες εδώ την αναλυτική λίστα όλων των αυτοκινήτων που υπάρχουν στο Palexpo της Γενεύης.

Geneva Motor Show 2014 Preview (71)

Για να μην χάσεις κάποιο από τα αυτοκίνητα επισκέψου την κατηγορία της έκθεσης, εγγράψου στο RSS Feed ή ακολούθησε μας στο Facebook και στο Twitter για να έχεις πάντα τα τελευταία νέα. Να ρίχνεις και μερικές κλεφτές ματιές σε όλα τα άρθρα που θα ανεβαίνουν αύριο και μεθαύριο, αφού όλες οι galleries θα ανανεώνονται με περισσότερες φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...