Επίσημο: Στις 20 Απριλίου η παρουσίαση του Lexus NX

Σχετικά άρθρα

lexus-lf-nx-turbo-52

Στις αρχές του έτους είχαμε κάνει ένα άρθρο που έδειχνε μία λιγότερο ακραία εκδοχή του LF-NX concept της Lexus. Τότε είχαμε χαρακτηρίσει την εικόνα που βλέπαμε ως πιθανή έκδοση θα παραγωγής και είχαμε πει πως αυτή θα παρουσιαζόταν στην έκθεση της Γενεύης.

Με την άφιξη μας όμως στην Γενεύη είδαμε πως κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο και τώρα η Lexus μας φανέρωσε τον λόγο. Η παγκόσμια πρεμιέρα του Lexus NX (όπως πιθανότατα θα ονομάζεται) θα γίνει στις 20 Απριλίου, στην έκθεση του Πεκίνου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της εταιρίας.

Από εκεί και πέρα, αν αληθεύουν τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα, θα λανσαριστεί στην αγορά τον Οκτώβριο του 2014 με τιμή που θα είναι στην περιοχή των 30.000 λιρών (στην Αγγλία, 36.000 περίπου ευρώ). Στην αρχική γκάμα θα συμπεριλαμβάνεται η υβριδική έκδοση που θα συνδυάζει έναν 2.5 λίτρων τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα ενώ πιθανή είναι και η F Sport έκδοση που μάλλον θα κινείται από τον νέο δίλιτρο υπερτροδοτούμενο κινητήρα της φίρμας με 240+ άλογα.

[Πηγή: Lexus]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Lexus announced today that it will reveal its much anticipated new crossover at the 2014 Beijing Motor Show. Named NX, it is the production-ready model derived from the LF-NX concept vehicle introduced last year at the Frankfurt and Tokyo Motor Shows.

This vehicle will mark Lexus’ entrance into the growing segment of premium mid-size crossovers. It will be positioned below the RX in the Lexus product range.

The world premiere will take place on April 20 during the Lexus press conference at the 2014 Beijing Motor Show.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...