Η Ford ετοιμάζει το Focus ST Diesel και τον 1.000αρη Ecoboost με 140 άλογα

Σχετικά άρθρα

focus

Στο περιθώριο της έκθεση της Γενεύης, εκεί όπου η Ford παρουσίασε το ανανεωμένο Focus, ο COO της Ford, Mark Fields ανακοίνωσε την πετρελαιοκίνητη έκδοση του Focus ST. Θα τεθεί απέναντι από το Volkswagen Golf GTD και μηχανικά θα φορά τον 2,0-λιτρο turbodiesel TDCi κινητήρα απόδοσης 182 ίππων, κάνοντας τα 0-100 χλμ/ώρα σε 8 δευτ, 0,5 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από το GTD, έχοντας 114 γρ/χλμ εκπομπές CO2.

Θα φορά το ίδιο σασί, τις ίδιες αναρτήσεις και θα έχει τις ίδιες ρυθμίσεις στο σύστημα διεύθυνσης με το Focus ST. Και τα δύο μοντέλα θα παρουσιαστούν μέσα στους επόμενους μήνες, με τις πωλήσεις τους να ξεκινούν στα τέλη του 2014, και στιλιστικά θα αποκτήσουν και αυτά τις αλλαγές του ανανεωμένου Focus.

O Fields επιβεβαίωσε επίσης πως η Ford θα βγάλει στην αγορά μια νέα έκδοση του 1.000αρη Ecoboost κινητήρα, ο οποίος θα παράγει 140 άλογα.

[Πηγή: Autoexpress, Autocar.co.uk]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

“Ταψίδεψε” με την Ford Mustang Mach-E

Η Ford παρουσιάζει μία μοναδική, γαλήνια εμπειρία οδήγησης σε ένα ονειρεμένο σκηνικό μέσα σε μία Mustang Mach-E και όλα αυτά σε μία νέα ταινία...

Μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση για το Ford E-Transit

Η Ford Pro αποκάλυψε σήμερα μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range (Εκτεταμένης Αυτονομίας), ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού...