Η Hyundai παραδέχεται πως ήταν υπερβολική με τις καταναλώσεις του νέου Sonata

Σχετικά άρθρα

2015-Hyundai-Sonata-spy-photο-2

Η Hyundai μάλλον δεν γνωρίζει ότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού καθώς παραδέχθηκε ανοιχτά πως ήταν λίγο υπερβολική όσον αφορά στην κατανάλωση του 2015 Sonata σε υλικό που διανεμήθηκε στον τύπο.

Γιατί “δις εξαμαρτείν”; Γιατί η Κορεάτικη φίρμα έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα για 8 μοντέλα της από το 2011 έως και το 2013 και στο τέλος, αναγκάστηκε να αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες 900.000 αυτοκινήτων με 353 δολάρια (κατά μέσο όρο). Το τελευταίο παράπτωμα της Hyundai έχει να κάνει με το ολοκαίνουριο Sonata. Η εταιρία ισχυρίστηκε πως διανύει 29.6 μίλια ανά γαλόνι καυσίμου ( κατανάλωση 7.9 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα για εμάς) ενώ η Αμερικανική κυβέρνηση λέει πως διανύει 28.4 μίλια ανά γαλόνι (8.2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα).

Η Hyundai τονίζει πως το λάθος δεν ήταν ηθελημένο αφού το μόνο που ήθελαν να κάνουν ήταν να δείξουν την βελτίωση στην οικονομία καυσίμου κατά 6%, παρά το γεγονός ότι το βάρος του Sonata αυξήθηκε. Σε δήλωση της λέει μάλιστα “ζητάμε συγνώμη από τους δημοσιογράφους για τη σύγχυση που δημιουργήθηκε” και παραδέχεται πως “ίσως έχει βραχυπρόθεσμες συνέπειες στην φήμη της”.

[Πηγή: Detroit News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μετά την Ευρώπη, νέους δασμούς στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ετοιμάζουν και οι ΗΠΑ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αναμένεται να ανακοινώσει νέους δασμούς για κινεζικά προϊόντα μέσα στην επόμενη εβδομάδα στοχεύοντας στρατηγικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών...

Ο Τραμπ υπόσχεται να καταργήσει νόμους για το κλίμα αν οι πετρελαϊκές του δώσουν 1 δισ. δολάρια

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε να ανατρέψει δεκάδες περιβαλλοντικούς κανονισμούς και νομοθετήματα της κυβέρνησης Μπάιντεν σε συνάντηση με κορυφαία στελέχη των αμερικανικών πετρελαϊκών εταιρειών, κατά...