Spy Photos: 2015 Chevrolet Cruze χωρίς καμουφλάζ

Σχετικά άρθρα

2015 Chevrolet Cruze spy photo 1

Η δεύτερη γενιά του Chevrolet Cruze είναι προγραμματισμένη να παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο έτος, όμως ο κατασκοπευτικός φακός, έπιασε ένα 2015 Cruze προορισμένο για την αγορά της Κίνας χωρίς ίχνος καμουφλάζ στο εξωτερικό ή το εσωτερικό.

2015 Chevrolet Cruze spy photo 4

Το νέο Cruze μοιάζει πολύ πιο σύγχρονο από το μοντέλο που αντικαθιστά. Η γρίλια εμπρός παραμένει μεγάλη αλλά τα φωτιστικά σώματα είναι σημαντικά διαφοροποιημένα ενώ επάνω από τα φώτα ομίχλης έχουν προστεθεί LED φώτα ημέρας. Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα είναι μεγαλύτερα σε μήκος και πιο λεπτά ενώ το τρίτο φως έχει ενσωματωθεί στο πορτ μπαγκάζ, ακριβώς πάνω από το σήμα της Chevrolet. Αντίστοιχα εκμοντερνισμένο είναι και το εσωτερικό με μεγαλύτερη οθόνη αφής, αρκετά μεταλλικά διακοσμητικά και μαύρο φινίρισμα για την κεντρική περιοχή του ταμπλό.

2015 Chevrolet Cruze spy photo 2

Επαναλαμβάνω: αυτό είναι το China-spec Chevrolet Cruze οπότε υπάρχει η πιθανότητα να δούμε μερικές αλλαγές για άλλες αγορές. Όπως και να έχει, στην Κίνα θα πωλείται είτε με έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων με απόδοση 112 ίππων και 146 Nm ροπής είτε με έναν 1400άρη turbo βενζινοκινητήρα με 148 άλογα και 235 Nm ροπής. Ασχέτως κινητήρα, οι επιλογές για το κιβώτιο ταχυτήτων περιλαμβάνουν ένα 5-τάχυτο και ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο, καθώς και ένα αυτόματο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο θα έχουμε στα τέλη Απριλίου αφού το ντεμπούτο του φημολογείται πως θα γίνει στην έκθεση του Πεκίνου. 

[Πηγή: CarNewsChina]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...