Porsche CEO: Η 918 Spyder δεν έχει κάνει sold out, η 911 δεν πρέπει να μεγαλώσει άλλο σε διαστάσεις

Σχετικά άρθρα

porsche-918-spyder-in-yellow-1

Ο Matthias Müller, το μεγάλο αφεντικό της Porsche μιλώντας πρόσφατα στο Γερμανικό Auto Motor und Sport, δήλωσε πως η 918 Spyder μέχρι και σήμερα δεν έχει κάνει sold out. Ο ίδιος απέδωσε το γεγονός στο ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που μπορούν να αγοράσουν μια 918 Spyder, αλλά δεν έχουν μέχρι σήμερα την δυνατότητα να κάνουν ένα test drive το υβριδικό hypercar.

Porsche 911 Carrera 4S Coupé und Porsche 911 2.0 Coupé (Baujahr 1964)

Παράλληλα ο CEO της Porsche ανέφερε πως η 911 έχει φτάσει στο μέγιστο μέγεθος από πλευράς διαστάσεων, ενώ το μέλλον της αυτοκίνησης, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι τα υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα, με την εταιρία του να εξετάζει το γεγονός να βγάλει στην αγορά ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αλλά αυτό πρέπει να έχει αυτονομία τουλάχιστον 300-400 χλμ, και θα πρέπει να φορτίζει γρήγορα. Τέλος ο Müller απέκλεισε τις φήμες πως ετοιμάζουν νέο supercar που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στις 911 Turbo και 918 Spyder.

Porsche 911 991 Turbo Cabrio Exclusive (1)

Παράλληλα η Porsche ανακοίνωσε την Exclusive σειρά της 911 Turbo Cabriolet, η οποία είναι βαμμένη στο γκρι “Slate Grey” χρώμα, διαθέτει κόκκινες δερμάτινες επενδύσεις, μουρόχρωμα bi-xenon φωτιστικά σώματα, σπορ καθίσματα, αλουμινένια και carbon διακοσμητικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Η Porsche καταργεί τις 718 Boxster και 718 Cayman στην Ευρώπη

Η Porsche καταργεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση τις τρέχουσες γενιές των 718 Boxster και 718 Cayman για τον ίδιο λόγο που κατήργησε και την προηγούμενη...
Autoblog.gr