To Lexus NX σχεδόν αποκαλύφθηκε [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

2015 Lexus NX production version

Με την έκδοση παραγωγής του Lexus NX να είναι προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στην έκθεση του Πεκίνου στις 20 του μηνός, μαζί με το RC F, το ιαπωνικό αυτοκίνητο σχεδόν μας αποκαλύφθηκε μέσω ενός γαλλικού περιοδικού.

Έτσι, μετά την αποκάλυψη το περασμένο Ιανουάριο του εμπρός μέρους, σήμερα βλέπουμε το πίσω, μέσα από ένα στούντιο φωτογράφησης. Το νέο μικρό crossover της Lexus, αποτελεί την έκδοση παραγωγής των πρωτότυπων LF-NX και LF-NX Turbo και φαίνεται να πιο όμορφο και ελκυστικό από τα εκκεντρικά πρωτότυπα.

2015 Lexus NX production version

Οι εξωτερικές κάμερες έχουν αντικατασταθεί από συμβατικούς καθρέφτες, ενώ το ίδιο έγινε και με τις τριγωνικές χρωμιωμένες εξατμίσεις, που πλέον φοράει πιο συμβατικές. Ο σχεδιασμός της ουράς είναι λιγότερο ριζοσπαστικός, αλλά εξακολουθεί να διαθέτει αρκετά στοιχεία από το φουτουριστικό πρωτότυπο.

Στην αρχική γκάμα θα συμπεριλαμβάνεται η υβριδική έκδοση που θα συνδυάζει έναν 2,5 λίτρων τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα, ενώ πιθανή είναι και η F Sport έκδοση που μάλλον θα κινείται από τον νέο δίλιτρο D-4S VVT-i υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα της φίρμας με 240+ άλογα.

2015 Lexus NX production version

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο με τιμή που θα είναι στην περιοχή των 30.000 λιρών (στην Αγγλία, 36.000 περίπου ευρώ). Διαθέτει τη χαρακτηριστική γρίλια της νέας γενιάς της Lexus, LED φωτιστικά σώματα και μυώδη σχεδιασμό.

ΠηγήTwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...