Ο Lauda διαφωνεί ξανά με τον Montezemolo: Δεν έχουμε “οδηγούς ταξί”

Σχετικά άρθρα

Lauda-Montezemolo

Ο Niki Lauda είναι ένας από τους ανθρώπους που δε διστάζουν στιγμή να εκφράσουν τις σκέψεις που έχουν στο μυαλό τους, ακόμα κι αν διαφωνεί με κάποιον άλλο παράγονται της Formula 1. Ο μη εκτελεστικός Πρόεδρος και μέτοχος κατά 10% της Mercedes AMG τα είχε βάλει πριν από μερικές ημέρες με τους Bernie Ecclestone και Luca di Montezemolo για τις απόψεις που έχουν για τη σημερινή Formula 1.

Το ίδιο κάνει και τώρα, αλλά επικεντρώνεται στη φράση τού Montezemolo, ότι οι οδηγοί τής Formula 1 είναι “οδηγοί ταξί”, και φυσικά εξηγεί γιατί διαφωνεί με τον Ιταλό.

Όποιος λέει ότι στους αγώνες κάνουμε πολλή οικονομία και ότι οι οδηγοί είναι “οδηγοί ταξί”, λέει ψέματα. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι αλήθεια. Στη Μαλαισία, που κάναμε το “1-2”, τελειώσαμε τον αγώνα με 5 κιλά καυσίμου στα μονοθέσια.

Πέρυσι, όταν τα ελαστικά τής Pirelli ήταν τόσο αδύναμα, έπρεπε να κόψουμε ρυθμό πολύ περισσότερο στον αγώνα, αλλά κανένας δεν παραπονέθηκε. Κι εξαιτίας των ελαστικών, έπρεπε να κάνουμε περισσότερη εξοικονόμηση καυσίμου απ’ ό,τι τώρα, διότι μερικά κιλά μπορούσαν να επηρεάσουν τόσο πολύ την απόδοση. Τότε, όμως, κανένας δεν είπε ότι έχουμε “οδηγούς ταξί”.

ΠηγήAutosprint

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...