Η Ford και η GM συνδέουν τα bonus των υπαλλήλων τους με την ποιότητα των παραγόμενων αυτοκινήτων

Σχετικά άρθρα

MARTES-NOTA-WEB-CHEVROLET-Y-FORD

Τόσο τα οικονομικά μεγέθη της Ford, όσο και αυτά της General Motors, επηρεάστηκαν από τις ανακλήσεις που αναγκάστηκαν να κάνουν το πρώτο τρίμηνο του 2013. Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, οι δύο εταιρίες αποφάσισαν να απαντήσουν στο ταρακούνημα αυτό με την αύξηση του ποσοστού των bonus που σχετίζεται με την ποιότητα των αυτοκινήτων που παράγονται. Η αλλαγή αυτή, αφορά όλους τους υπαλλήλους των δύο εταιριών, συμπεριλαμβανομένων των στελεχών.

Η GM, ανακοίνωσε πως το 25% των bonus για όλους τους υπαλλήλους, θα συνδέεται άμεσα με τα standards ποιότητας των αυτοκινήτων. Προηγουμένως, το ποσοστό αυτό ήταν 10%. Το ίδιο ακριβώς έκανε και η Ford με τα η μόνη διαφορά ότι το ποσοστό αυξήθηκε από το 10% στο 20%.

Τέλος, να αναφέρουμε πως οι κατασκευαστές, μετρούν την ποιότητα με διάφορα μεγέθη. Από έρευνες αυτοκινήτων leasing, έρευνες της JD Power και του Consumer Reports, από την ποιότητα του εργοστασίου, τις εγγυήσεις, την ανταπόκριση από τα media κλπ. Το πώς ενώνουν όλα τα στοιχεία και τις επιμέρους βαρύτητες του κάθε μεγέθους, δεν το ξέρουμε. Κανείς εκτός της εταιρίας δεν το ξέρει. Αλλά με το να συνδέσουν τα bonus όλων των έμμισθων υπαλλήλων με την ποιότητα, όπως και αν μετριέται (αρκεί να μετριέται σωστά), είναι μία καλή, πρώτη κίνηση για την μείωση των ανακλήσεων σε βάθος χρόνου.

ΠηγήDetroit News

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...