Αν σου αρέσουν τα go-karts, το KartSim είναι το παιχνίδι που περίμενες [w/video]

Σχετικά άρθρα

KartSim-1[4]

Τα karts είναι ίσως η πιο βασική μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού και παρότι αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα καλύτερα “σχολεία” για την εκμάθηση της συμπεριφοράς ενός 4-τροχου, οι σχεδιαστές παιχνιδιών, συνήθως το παραγκωνίζουν για χάρη ισχυρότερων και θεαματικότερων μορφών motorsports.

Όχι όμως ο Zach Griffin και αναφέρομαι συγκεκριμένα σε αυτόν και όχι σε κάποιο studio γιατί ο Zach ανέλαβε μόνος του την εξέλιξη του παιχνιδιού. Τώρα, προσπαθεί να βγάλει το παιχνίδι στην αγορά μέσω του Steam Greenlight ενώ υπάρχει σαν σκέψη και η καμπάνια μέσω kickstarter αν χρειαστεί.

Το παιχνίδια (ή ο προσομοιωτής για να είμαι δίκαιος με τον δημιουργό του), αναμένεται να κυκλοφορήσει ως alpha στα μέσα του 2014 αν έχει αρκετή υποστήριξη από τον κόσμο ώστε να πάρει το πράσινο φως από το Greenlight. Προς το παρόν, είναι αρκετά νωρίς αλλά αν σε ενδιαφέρει ως θέμα και έχεις την οικονομική άνεση, μπορείς να στηρίξεις την προσπάθεια του Zach ώστε να βγει ένας τίτλος αντάξιος της σημασίας του go-karting στην αγορά. Εναλλακτικά, παρότι οι καιροί είναι δύσκολοι και τα χρήματα δυσεύρετα, μπορείς να πας στην πλησιέστερη σε εσένα πίστα και να δοκιμάσεις στην πραγματική ζωή τι εστί kart. Δεν θα χάσεις… εμπιστέψου με!

http://youtu.be/1m2aXzygkb0

ΠηγήKartSim

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...