Spy Photos: Αυτό είναι το νέο Volkswagen Passat

Σχετικά άρθρα

2015 Volkswagen Magotan (1)

Το Passat πωλείται στη Κίνα με το όνομα Magotan και αυτές οι φωτογραφίες μας δείχνουν τη νέα γενιά του οικογενειακού της Volkswagen. Το αυτοκίνητο στη Κίνα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της κοινοπραξίας FAW-Volkswagen με το ευρωπαϊκό μοντέλο (Passat B8) να παρουσιάζεται στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβρη.

2015 Volkswagen Magotan (2)

Η ευρωπαική έκδοση δεν αναμένεται να διαφέρει πολύ από αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, με το μεταξόνιο του Magotan να έχει μεγαλώσει κατά 10 εκατοστά σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά, και στο μπροστά μέρος υπάρχουν αρκετές χρωμιομένες λεπτομέρειες, LED φώτα ημέρας, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν διπλές χρωμιομένες απολήξεις εξατμίσεων.

2015 Volkswagen Magotan (3)

Στο εσωτερικό του βλέπουμε πως η VW έχει τοποθετήσει taνέο πολυλειτουργικό τιμόνι, νέα κεντρική κονσόλα, ηλεκτρικό χειρόφρενο και ξύλινες επενδύσεις με χρωμιομένες λεπτομέρειες.

2015 Volkswagen Magotan (5)

2015 Volkswagen Magotan (4)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...