Ο Clarkson κατηγορείται πως χρησιμοποίησε τη λέξη “Αράπης”, αυτός απαντά πως δεν το έκανε [w/video]

Σχετικά άρθρα

Jeremy Clarkson

Ακόμη ένα σκάνδαλο για τον Jeremy Clarkson, ο οποίος κατηγορείται πως χρησιμοποίησε για ακόμη μια φορά μια ρατσιστική λέξη.

Κατά τη διάρκεια του 3ου επεισοδίου της 19ης σεζόν, τότε που ο Clarkson γυρνούσε το video των Toyota GT 86 και Subaru BRZ, κατηγορείται πως χρησιμοποίησε τη λέξη Nigger (Αράπης). H βρετανική Mirror ανέβασε ένα video του Clarkson ο οποίος ακούγεται να λέει:

Eeny, meeny, miny, moe, catch a niger by his toe, when he squeals, let him go, eeny, meeny, miny, moe.

http://www.youtube.com/watch?v=nlQjdUWqBLE

Όμως όπως θα δεις στο video που τελικά προβλήθηκε από το Top Gear, ο Clarkson δεν χρησιμοποίησε ποτέ τη λέξη Nigger, αλλά Teacher.

Την απάντηση του Clarkson για το θέμα, μπορείς να την δεις σε αυτό το video που ανέβασε στο Twitter του. Σε αυτή λέει πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, μια φορά μουρμούρισε όταν έφτασε σε εκείνο το σημείο της ομοιοκαταληξίας και επειδή θεώρησε πως από πολλούς θα φανεί ρατσιστικό, ζήτησε από την εταιρία παραγωγής να χρησιμοποιήσουν ένα άλλο γύρισμα. Έτσι προτιμήθηκε αυτό το οποίο προβλήθηκε, στο οποίο η λέξη Nigger έχει αντικατασταθεί από τη λέξη Teacher.

ΠηγήThe Mirror

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...
Autoblog.gr