Η Alfa Romeo ετοιμάζει δυνατότερη έκδοση της 4C

Σχετικά άρθρα

Alfa Romeo 4C

H Alfa Romeo μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα βγάλει στην αγορά και μια δυνατότερη έκδοση της 4C. Αυτό είπε ο CEO της, Harald Wester, ο οποίος μιλώντας στο Automotive News δήλωσε πως υπάρχει χώρος στην αγορά για μια γρηγορότερη έκδοση της 4C. Το πόσα άλογα θα παράγει ο Wester δεν το ανακοίνωσε, αλλά εδώ και καιρό υπάρχει η φήμη για την 4C Stradale η οποία θα παράγει κοντά στα 270 άλογα.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο Wester είπε πως η αμερικάνική έκδοση της 4C διαθέτει διαφορετικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση, διαφορετικά υποπλαίσια, τροποποιημένο carbon monocoque σασί, περισσότερο βασικό εξοπλισμό, ενώ φορά και τα νέα φωτιστικά σώματα που είδαμε στην 4C Spider Concept.

Για το 2014 η Alfa Romeo θέλει να πουλήσει 800 με 900 4C στις Η.Π.Α, με τις πωλήσεις της να ξεκινούν από τον Ιούνιο με αρχική τιμή κοντά στις $55.000 και να φτάνει έως τις $70.000 πλήρως εξοπλισμένη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...

Ιταλική κυβέρνηση: Παράνομη η κατασκευή της Alfa Romeo Milano στην Πολωνία

Και ο "πόλεμος" λέξεων μεταξύ της εθνικιστικής ιταλικής κυβέρνησης, υπό την πρωθυπουργό Giorgia Meloni και της Stellantis καλά κρατεί, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται...