Allison: Συνεχής εξέλιξη του μονοθεσίου [w/video]

Σχετικά άρθρα

GP AUSTRALIA F1/2014

Η Ferrari, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, προσπαθεί σε κάθε αγώνα να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερες αναβαθμίσεις. Στο GP της Ισπανίας, εκτός του αναβαθμισμένου λογισμικού, η Ιταλική ομάδα αναμένεται να δοκιμάσει και νέα sidepods, τα οποία θα βελτιώσουν κάποια αεροδυναμικά στοιχεία του μονοθεσίου.

Ο James Allison δηλώνει πως η πραγματική απόδοση της F14 T δεν φάνηκε ούτε στο Μπαχρέιν, αλλά ούτε και στην Κίνα.

Η σκέψη υπό αυτούς τους όρους είναι λάθος, γιατί στους δύο αυτούς αγώνες δεν είχαμε το ίδιο μονοθέσιο. Στο χρονικό διάστημα ανάμεσα στα δύο GP, βελτιώσαμε σημαντικά το αυτοκίνητο, οπότε δεν άλλαξαν μόνο τα χαρακτηριστικά της πίστας άλλα και το μονοθέσιο.

Μαθαίνουμε πώς να αποδίδουμε με αυτούς τους νέους κανόνες και ελπίζουμε να κάνουμε το μονοθέσιο πιο ανταγωνιστικό. Το κλειδί για μια επιτυχημένη χρονιά είναι η συνεχής εξέλιξη σε κάθε αγώνα. Αν τα καταφέρουμε να βελτιώσουμε σημαντικά το μονοθέσιο σε κάθε αγώνα, θα συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό θα καθορίσει και την πραγματικότητα για την F14 T, όχι ένας μόνο αγώνας.

Στους μηχανοκίνητους αγώνες, μπορεί τα χρονόμετρα να αποτελούν απόδειξη της εξέλιξης ενός μονοθεσίου, αλλά δεν έχουν καμία σημασία μέχρι να αναμετρηθείς με τους αντιπάλους σου, που και αυτοί δουλεύουν αντίστοιχα σκληρά.

GP CINA F1/2014

Όσον αφορά το οδηγικό δίδυμο της Ferrari, ο Τεχνικός Διευθυντής της Scuderia θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου για τους Tifosi, να δουν τον Kimi Raikkonen να αποδίδει.

Με τον Fernando έχουμε δει όπως πάντα, απίστευτα επίπεδα απόδοσης. Μαζεύει κάθε πιθανό βαθμό, με κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Ο Kimi δουλεύει πολύ καλά μέσα στην ομάδα, συνεργάζεται με τους μηχανικούς και μας βοηθάει να βελτιώσουμε το μονοθέσιο. Είναι ένας πρωτοκλασάτος οδηγός και είμαι σίγουρος πως σύντομα θα το δούμε αυτό και στη πίστα.

ΠηγήFerrari

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...