Η BMW ετοιμάζει την i9. Θα βασίζεται στην i8 και θα λανσαριστεί το 2016

Σχετικά άρθρα

1648513475352053979

Γερμανικά μέσα, αναφέρουν πως η BMW σχεδιάζει να περάσει στην παραγωγή την i9. Το μοντέλο, αν τελικά δει το φως της παραγωγής, θα βασίζεται στην i8 και θα είναι ένα φουτουριστικό, τετράθυρο sportscar.

Ξέρουμε πως η BMW έχει κατοχυρώσει ολόκληρη την “i” σειρά (με ότι σημαίνει ή δεν σημαίνει αυτό) και ξέρουμε πως στους Βαυαρούς αρέσει να γεμίζουν την γκάμα τους με μοντέλα, οπότε δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός πως υπάρχει σαν σκέψη τουλάχιστον μία i9. Μέχρι στιγμή όμως, δεν υπάρχει καμία επιπλέον πληροφορία. Φυσικά θα έχει την ίδια προσέγγιση στο θέμα “sportscar” με την i8 που σημαίνει πως θα χρησιμοποιεί ή ίσως και θα εξελίσσει την υβριδική τεχνολογία της φίρμας αλλά αυτό είναι περισσότερο πρόβλεψη παρά πληροφορία. Επίσης δεν γνωρίζουμε αν θα μοιάζει με το rendering μίας BMW i8 GranCoupe που βλέπεις στην κεντρική εικόνα.

Αν πάντως οι πληροφορίες των Γερμανών είναι σωστές και έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο που θα βγει στην αγορά το 2016, τότε λογικά μέσα στους επόμενους μήνες, θα έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε γι’ αυτό.

ΠηγήBMW Blog

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...