Sutil: Έμεινα νηστικός για 2 μέρες

Σχετικά άρθρα

Adrian Sutil

Ο Adrian Sutil αποκάλυψε στην χθεσινή του συνέντευξη, πως έμεινε 2 μέρες νηστικός για να δει τις αντοχές του και να μάθει τα όρια του οργανισμού του. Ο οδηγός της Sauber, ο οποίος είναι πιο μεγαλόσωμος από άλλους πιλότους, είχε αγωνιστεί στον αγώνα της Μαλαισίας δίχως παγούρι. Αρκετοί θεώρησαν πως κάτι τέτοιο ήταν επικίνδυνο, καθώς οι θερμοκρασίες μπορούσαν να φτάσουν τους 50 0C.

Το δοκίμαζα λίγο εδώ, λίγο εκεί. Δύο μέρες χωρίς φαγητό και μόνο με υγρά… το δοκίμασα. Δεν ήταν εύκολο αλλά η αντίδραση (του οργανισμού) ήταν ενδιαφέρουσα. Τώρα τρώω και πάλι. Είναι καλύτερα.

Δεν μπορούσα να κάνω πολλά σπορ, γιατί μου έλειπε η δύναμη. Το κάνω γιατί θέλω να είμαι στα όρια. Μόνο και μόνο για να ξέρω ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Δεν θέλω να είμαι στο μονοθέσιο και να σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να έχω κάνει περισσότερα.

GP Spanien 2013

Ως γνωστόν όμως, οι σημερινοί πιλότοι της Formula 1 πρέπει να διαχειρίζονται και πολλά δεδομένα ενώ οδηγούν, πόσο σημαντικό είναι να ξέρουν τα όρια αντοχής τους; Ο Sutil συνεχίζει:

Αισθανόμουν πως υπήρχε ένα όριο εκεί. Δεν είχα άλλη δύναμη, άλλη ενέργεια στο μυαλό μου. Νιώθεις την πίεση πολύ νωρίς και δεν το θέλεις αυτό. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις καλά το σώμα σου.

Η C33 έχει αποδειχτεί βαρύ σαν μονοθέσιο, αν και η Ελβετική ομάδα θα έχει ένα πιο ελαφρύ σασί από τον αγώνα της Ισπανίας και έπειτα. Σύμφωνα με τον Γερμανό, η σημερινή μέρα δοκιμών θα είναι πολύ σημαντική για τη Sauber.

Είναι μια βελτίωση σε όλους τους τομείς. Στο βάρος, στην αεροδυναμική και στον κινητήρα. Πιστεύω πως αύριο (στις ελεύθερες δοκιμές) θα είναι μια σημαντική μέρα δοκιμών, για να σιγουρευτούμε πως όλα δουλεύουν σωστά. Περιμένω μια αύξηση της απόδοσής μας κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...