Η Subaru δεν θα παράγει το Camry για την Toyota από το 2016 και έπειτα

Σχετικά άρθρα

Images Of Toyota 86 and Subaru BRZ Assembly Inside Fuji Heavy Industries Plant

Το 2005, η Toyota Motor Corporation και η Fuji Heavy Industries (η μητρική της Subaru), ξεκίνησαν μία συνεργασία που επέτρεπε στις δύο εταιρίες να μοιράζονται πόρους για R&D και παραγωγή “με σεβασμό στην ταυτότητα της κάθε μάρκας και τα στυλ διοίκησης των δύο εταιριών”. Μεταξύ άλλων, η συμφωνία αυτή, είχε ως αποτέλεσμα την παραγωγή του Toyota Camry στο εργοστάσιο της Subaru στην Indiana των Η.Π.Α.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ωστόσο πως από το φθινόπωρο του 2016 και έπειτα, η παραγωγή του Camry, θα μεταφερθεί από το εργοστάσιο της Subaru στην Indiana, στο εργοστάσιο της Toyota στο Kentucky.

Η Fuji Heavy Industries και η Toyota Motor Corporation πήραν από κοινού την απόφαση, έπειτα από συζητήσεις σχετικά με την βελτιστοποίηση της δομής παραγωγής.

Ανακοίνωσαν οι δύο εταιρίες. Για την ιστορία, το εργοστάσιο στην Indiana κατασκεύαζε περίπου 170.000 Subaru Legacy και Outback και 100.000 Toyota Camry. Επιπλέον, η Subaru επένδυσε 400 εκατομμύρια δολάρια για την επέκταση του εργοστασίου που σημαίνει πως το 2016, όταν η Toyota μεταφέρει την παραγωγή του Camry και οι εργασίες στο εργοστάσιο ολοκληρωθούν, θα είναι ικανό για παραγωγή 400.000 Subaru ετησίως. Τέλος, η εταιρία δήλωσε πως οι εργάτες στην γραμμή του Camry θα απορροφηθούν πλήρως και δεν θα χαθεί καμία θέση. 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...