Λύσεις στα προβλήματα του Rosberg δοκίμασε χθες ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

315831557-2251181352014

Η βροχή που έπεσε χθες το πρωί στην πίστα της Βαρκελώνης, δεν επέτρεψε στο νικητή του Κυριακάτικου αγώνα να ολοκληρώσει στο 100 τοις εκατό το πρόγραμμά του και δουλέψει πάνω στην τελειοποίηση του δικού του set-up. Έτσι, όταν οι συνθήκες βελτιώθηκαν, ο Hamilton αφιερώθηκε στην αξιολόγηση νέων αεροδυναμικών κομματιών για την W05, δοκίμασε διαφορετικές χαρτογραφήσεις για τον κινητήρα της Mercedes και προσπάθησε να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο teammate του με το συμπλέκτη του μονοθεσίου, που επηρεάζουν τις εκκινήσεις του.

(Η χθεσινή) Ήταν μια άδεια μέρα. Δεν υπήρχε κάτι που ένας οδηγός δοκιμών μπορούσε να κάνει και απλά έβαζα γύρους, δουλεύοντας πάνω στις εκκινήσεις. Πραγματικά, δεν αλλάξαμε πολλά (στο μονοθέσιο) και οι συνθήκες στην πίστα και οι θερμοκρασίες ήταν διαφορετικές, κι έτσι δεν μπορούσαμε να κάνουμε συγκρίσεις με το Σαββατοκύριακο (του αγώνα).

Η εκκίνηση σε κάθε αγώνα είναι σημαντική, αλλά ο Nico ήταν λίγο δυσαρεστημένος με κάποιες από τις εκκινήσεις του. Ως ομάδα πάμε καλά (στις εκκινήσεις), αλλά θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι. Πραγματικά, προσπαθήσαμε να επικεντρωθούμε σε αυτό, για να δούμε αν θα μπορούσαμε να το βελτιώσουμε.

Τα προβλήματα του Rosberg με το συμπλέκτη του μονοθεσίου, επιβεβαίωσε και ο Toto Wolff, τονίζοντας πως η ομάδα αντιμετωπίζει την κατάσταση σαν μια ειδική επιχείρηση, προσπαθώντας να βρει λύση πριν τον αγώνα στο Μονακό, όπου η εκκίνηση είναι πιο σημαντική από οποιοδήποτε άλλο Grand Prix.

Στις εκκινήσεις έχουμε ένα πρόβλημα στο μονοθέσιο του Nico. Αυτό είναι ένα ειδικό έργο μας. Περιμέναμε κάποια βελτίωση για τη Βαρκελώνη, η οποία δεν ήρθε όπως αναμενόταν. Απλά πρέπει να το λύσουμε (το πρόβλημα) για το Μονακό, επειδή αυτό είναι ζωτικής σημασίας για τον εκεί αγώνα.

Ο Hamilton κάλυψε 79 γύρους στο Circuit de Catalunya, με το Nico Rosberg να βρίσκεται σήμερα πίσω από το τιμόνι της W05 και τις ομάδες να περιμένουν καλύτερες καιρικές συνθήκες από τις χθεσινές.

[Photo Copyrights: Mercedes AMG F1 Team]

ΠηγήESPNF1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...