Videos: Δοκιμάζοντας την Lamborghini Huracan

Σχετικά άρθρα

Lamborghini Huracan

Δύο νέα review για τη νέα Lamborghini Huracan, τη μικρή αδερφή τής Aventador και τη διάδοχο της Gallardo. Δοκιμάζεται από το EVO και το Autocar, όχι φυσικά μέσα στην πόλη, αλλά στα βουνά, εκεί που ο “ταύρος” είναι πιο ελεύθερος να βγάλει όλη του τη δύναμη!

Θυμίζω ότι η Huracan έχει στο πίσω μέρος έναν έναν ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα, 5.2 λίτρων, που αποδίδει έως 610 άλογα, στις 8.250 σ.α.λ., και 560 N·m ροπής, στις 6.500 σ.α.λ.. Η κατανομή τής δύναμη μπορεί να είναι 100:0, 70:30 και 50:50 στον πίσω κι εμπρός άξονα, αντίστοιχα, και αυτό γίνεται μέσα από ένα 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3.2 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 9.9 δευτερόλεπτα, μέχρι να σταματήσει στα 325 χλμ/ώρα. Το βάρος της είναι 1.422 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...