Πέντε ολοκαίνουργιες Pagani Huayra έτοιμες προς παράδοση [Photo Gallery]

Σχετικά άρθρα

Five Pagani Huayra ready for deliveries

H Pagani δεν πρέπει να διαμαρτύρεται για τίποτα. Η Huayra έχει ήδη 100 πωλήσεις, και με κόστος τουλάχιστον 1.056.000 ευρώ, το Ιταλικό hypercar, με αργεντίνικη ψυχή, ξεχωρίζει από τα άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας του, κυρίως για τη σημασία που δίνει στη λεπτομέρεια ο Horacio Pagani.

Five Pagani Huayra ready for deliveries

Πέντε Huayra λοιπόν, κάνουν τις τελευταίες δοκιμές του έχω από το εργοστάσιό της στο San Cesario sul Panaro, εκεί όπου βρεθήκαμε πέρυσι τον Μάρτιο, προτού η εταιρία τα αποστείλει στους κατόχους τους.

Five Pagani Huayra ready for deliveries

Ένας πλούσιος Σεΐχης από την Σαουδική Αραβία επέλεξε μια καφέ-μαύρη Huayra με πολλά μέρη της να είναι άβαφα, αποκαλύπτοντας το γυμνό ανθρακόνημα. Επίσης επέλεξε κίτρινες δαγκάνες και το Track Pack, το οποίο παρέχει στο αυτοκίνητο, έναν ελαφρώς διαφορετικό μπροστινό προφυλακτήρα.

Five Pagani Huayra ready for deliveries

Ένας Αμερικανός ιδιοκτήτης από την άλλη, επέλεξε μια κόκκινη-μαύρη-carbon Huayra με χρυσές ζάντες. Κάποιος άλλος Αμερικάνος πήρε την ματ μαύρη έκδοση με μαύρες ζάντες και μαύρες δαγκάνες, με το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει πολύ νόστιμο. Δεν ξέρω αν εγώ θα το προτιμούσα μαύρο ματ ή χωρίς βαφή, με το carbon σώμα της Pagani Huayra να κοστίζει επιπλέον €112.500.

Five Pagani Huayra ready for deliveries

Επίσης βλέπουμε μια γκρι Huayra με το Track Pack πακέτο, όπως και μια κίτρινη με καφέ, η οποία προορίζεται για το Χονγκ Κονγκ. Στην τελευταία υπάρχουν και μερικές λωρίδες στις πόρτες που θεωρώ πως χαλάνε την αισθητική του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...