To νέο Volkswagen Jetta θα έχει έκδοσεις sedan, wagon, Alltrack και coupe

Σχετικά άρθρα

Volkswagen New Midsize Coupe concept

Περισσότερες εκδόσεις ενός μοντέλου, περισσότερες συνολικές πωλήσεις. Αυτό είναι το “πιστεύω” του VW Group, και το νέο Jetta δεν αποτελεί εξαίρεση.

Έτσι, σύμφωνα με αγγλικές πηγές μαθαίνουμε ότι το μεσαίο sedan της γερμανικής εταιρίας, που θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του 2016, θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερις εκδόσεις. Οι σίγουρες θεωρούνται η sedan, η station wagon και μια υπερυψωμένη Alltrack, ενώ η τέταρτη, πιθανότατα coupe, είναι υπό σοβαρή εξέταση.

Και ενώ μια έκδοση παραγωγής του New Midsize Coupe που είδαμε στο Πεκίνο θα έμοιαζε ίσως η πιο λογική λύση, η Volkswagen φαίνεται ότι έχει άλλα σχέδια, καθώς λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει ένα δίπορτο Jetta coupe. Θα αποτελεί μια πιο οικονομική εναλλακτική επιλογή του Scirocco, το οποίο στην επόμενη γενιά του που θα κυκλοφορήσει το 2018 θα γίνει πιο premium.

Το νέο Jetta θα βασίζεται και αυτό στην MQB πλατφόρμα και θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το σημερινό μοντέλο, με αυξητική τάση να παίρνει και το μεταξόνιο με θετικά αποτελέσματα για τους επιβάτες. Μηχανικά θα εξοπλίζεται με τους γνωστούς μικρούς TSI κινητήρες, ενώ θα υπάρξει και μια plug-in υβριδική έκδοση. Παρόλο την αύξηση των διαστάσεων, το νέο μοντέο θα είναι πιο οικονομικό, εξαιτίας της μειωμένου βάρους της πλατφόρμας, αλλά και των οικονομικότερων κινητήρων.

Πηγήcardwi

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...