Video: Όταν μία έξοδος με 220Km/h στο Nurburgring δεν καταλήγει σε κλάμα (απίστευτη τύχη!)

Σχετικά άρθρα

near miss

Η φήμη του Nurburgring ως μία εκ των δυσκολότερων πιστών στον κόσμο δεν είναι τυχαία. Πολλοί έχουν προσπαθήσει να την “δαμάσουν”… Οι πιο έξυπνοι, ακολουθούν έναν πιο συντηρητικό ρυθμό. Δεν πιέζουν το αυτοκίνητο ή τις ικανότητες τους στο όριο και έτσι δεν εμπλέκονται ή ακόμα χειρότερα, δεν προκαλούν κάποιο ατύχημα. Είναι κάποιοι όμως που νομίζουν ότι “το έχουν”. Τα αποτελέσματα αυτής της ύβρεως τα έχουμε δει άπειρες φορές.

Ο οδηγός του πορτοκαλί Audi S3 όμως στο συγκεκριμένο video, πρέπει να ανάψει μία λαμπάδα ίσα με το μπόι του σε κάποιον άγιο γιατί ενώ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με περισσότερα από 200km/h, κατάφερε με κάποιον περίεργο τρόπο να μην βρεθεί αγκαλιά με τις μπαριέρες. Το όχημα γλύστρισε στο χορτάρι, έφερε και ένα τετακέ και σταμάτησε πάρα πολλά μέτρα αργότερα αλώβητο! Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του οδηγού κάτω από το video:

Τα παντελόνια μου σίγουρα έμειναν στεγνά αλλά δεν έχω ιδέα για το πώς γλίτωσα από αυτό χωρίς ζημιά. Πριν την έξοδο, το ταχύμετρο έδειχνε 220km/h. Ευχαριστώ για το upload. Από την αρχή ήθελα να ξέρω πώς φαινόταν απ’ έξω.

http://youtu.be/ZClFV5-2zyo

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...