Teaser Videos: Άκου τον twin-turbo V8 κινητήρα της Mercedes AMG GT [+Bonus Spy Video]

Σχετικά άρθρα

Mercedes AMG GT teaser
Η Mercedes-Benz έδωσε τρία teaser video στα οποία ακούμε τον V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα της AMG GT να μαρσάρει. Ντεμπούτο θα κάνει στην έκθεση του Παρισιού τον ερχόμενο Οκτώβριο, οι παραγγελίες της θα ξεκινήσουν από τις 6 του Οκτώβρη, με τις πρώτες να παραδόσεις να γίνονται στις αρχές του 2015.

Το αυτοκίνητο με κωδική ονομασία C190, είναι το πρώτο εξ’ολοκλήρου δημιούργημα της AMG, είναι ότι ομορφότερο έχει σχεδιάσει ποτέ, με στελέχη της AMG να δηλώνουν πως ο νέος κινητήρας θα είναι ένα πολύπλοκο αριστούργημα, με το εσωτερικό του να έχει ήδη παρουσιαστεί επίσημα.

Το σπορ αυτοκίνητο θα έχει διαχρονικά κλασσική ομορφιά και στο πλάι του δεν θα διαθέτει καθόλου σχεδιαστικές γραμμές, ενώ κάτω από το καπό του θα υπάρχει ο νέος V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρας απόδοσης 486, 526 και 587 ίππων στην έκδοση Black Series, ο οποίος θα είναι συνδυάζεται μόνο με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Η AMG GT θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά ως coupe, αφού η Mercedes-Benz θεωρεί πως ενδεχομένως θα κόψει πωλήσεις από την SL-Class. Το σπορ γερμανικό αυτοκίνητο θα έχει κύκλο ζωής έξι ετών και το 2020 θα καταργηθεί, με μια νέα SLS AMG, κατασκευασμένη πάνω σε ένα νέο carbon σασί να την αντικαθιστά.

Θα έχει μήκος 4.500 mm, (-140 mm σε σχέση με την SLS AMG), πλάτος 1.939 mm και ύψος 1.287 mm. Θα κατασκευαστεί πάνω στη κοντύτερη μορφή του αλουμινένιο σασί της SLS και θα φορά ζάντες 19″ με ελαστικά διαστάσεων 265/35 μπροστά και 295/30 πίσω.

Bonus! Δες επίσης και ένα μουλάρι του αυτοκινήτου να γυρνά -που αλλού- στο Nurburgring.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...