Τα βρήκαν οι Hamilton και Rosberg

Σχετικά άρθρα

220902992-31520642014

Μετά από εκατέρωθεν πολεμικές δηλώσεις, σε πολλές από τις οποίες τονιζόταν πως δεν είναι φίλοι, και ιδιαίτερα έπειτα από τον αγώνα στο Μονακό, όπου ο Hamilton πίστευε πως ο Rosberg του χάλασε επίτηδες τον γρήγορο γύρο του το Σάββατο, η σχέση μεταξύ των δυο πιλότων της Mercedes δεν ήταν και η καλύτερη, πράγμα που ανάγκασε τον Toto Wolff να ξεκαθαρίσει πως η ομάδα δεν θα ανεχθεί κάποιο περιστατικό μεταξύ τους.

Πλέον όλα αυτά δείχνουν να ανήκουν στο παρελθόν -τουλάχιστο μέχρι και για τον ερχόμενο αγώνα στο Μόντρεαλ- αφού οι δυο τους φαίνεται να συζήτησαν, με πρωτοβουλία του Lewis, διορθώνοντας τη μεταξύ τους κατάσταση. Μάλιστα, ο Βρετανός με ανάρτησή του στο twitter επισημοποίησε την πρόοδο που έγινε, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

hamilton-rosberg

Είμαστε φίλοι εδώ και πολύ καιρό και ως φίλοι, έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Σήμερα (σ.σ. χθες) μιλήσαμε και είμαστε εντάξει, είμαστε ακόμα φίλοι.

Κλείνοντας, αξίζει να μεταφερθεί ένα περιστατικό που αποκάλυψε το Autosport και αφορά την μάχη των δυο στην Ισπανία. Εκεί, ο Hamilton σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποίησεμια πιο ισχυρή χαρτογράφηση του κινητήρα για να αποκρούσει την επίθεση του Rosberg και να πάρει τη νίκη στο τέλος του αγώνα, περιστατικό που ανάγκασε το Βρετανό να ζητήσει αργότερα συγγνώμη.

ΠηγήTwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr