Από 1.600 κ.εκ. οι τετρακύλινδροι κινητήρες της Porsche

Σχετικά άρθρα

2013-porsche-boxster-s-powertrain-cutaway-photo-447066-s-1280x782

[two_third]

Downsizing! Όλοι το κάνουν πλέον, ακόμη και η Porsche. Η γερμανική εταιρία ετοιμάζει νέους turbo boxer τετρακύλινδρους κινητήρες μέσα στα επόμενα χρόνια, και σύμφωνα με το Βρετανικό CAR η Porsche ετοιμάζει μια νέα γενιά μικρών turbo τετρακύλινδρων boxer κινητήρων οι οποίοι θα τοποθετηθούν στις επόμενες γενιές των Boxster/Cayman και Cayenne, που θα συνδυάζονται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό και ένα 7-τάχυτο αυτόματο PDK διπλού συμπλέκτη.

[/two_third]

[one_third_last]

Downsizing!

Downsizing!!!

[/one_third_last]

Οι κινητήρες αυτοί θα είναι χωρητικότητας 1.600, 2.000 και 2.500 κ.εκ απόδοσης 210, 286 και 360 ίππων αντιστοίχως. Οι δύο τελευταίοι κινητήρες έχουν ήδη επιβεβαιωθεί από την Porsche, με τον μικρό 1.600αρη ακόμη να περιμένει το πράσινο φως από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας. Ο 1.600αρης κινητήρας θα τοποθετηθεί στην baby boxster, με εσωτερικό κωδικό 551.

Η νέα γενιά των κινητήρων θα συμβάλουν στη μείωση των εκπομπών και στη χαμηλότερη μέση κατανάλωση της Porsche, και φαντάζει πολύ πιθανό κάποια στιγμή στο μέλλον, η Porsche να τους τοποθετήσει και σε άλλα μοντέλα της. Τι θα έλεγες λοιπόν για μια τετρακύλινδη 911; Εγώ προσωπικά δεν θα το απέκλεια το σενάριο αυτό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Η Porsche καταργεί τις 718 Boxster και 718 Cayman στην Ευρώπη

Η Porsche καταργεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση τις τρέχουσες γενιές των 718 Boxster και 718 Cayman για τον ίδιο λόγο που κατήργησε και την προηγούμενη...
Autoblog.gr