Το κατά 90-135 κιλά αυξημένο βάρος της νέας Ford Mustang ήταν μία εκτίμηση

Σχετικά άρθρα

2015mustang_skv_5758

Πριν από μερικές ημέρες, η Steeda, μία εταιρία βελτίωσης αυτοκινήτων της Ford, είπε πως η νέα Mustang θα είναι κατά 90-135 κιλά βαρύτερη από το μοντέλο που αντικαθιστά. Η εκτίμηση της Steeda, βασίζεται σε δεδομένα που έχει συλλέξει η εταιρία από Mustang προηγούμενης γενιάς στις οποίες τοποθετήθηκε ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση και στον συνυπολογισμό εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας του 2015 μοντέλου.

Πηγές εντός της Ford όμως, αναφέρουν ότι ναι μεν η νέα Mustang έχει “παχύνει” αλλά όχι τόσο όσο ακούγεται. Οι πληροφορίες γίνονται πιο συγκεκριμένες με την Mustang GT Premium, την βαρύτερη έκδοση που προσφέρεται, να ζυγίζει περίπου 113 κιλά περισσότερα από την MY2014 ενώ οι V6 και Ecoboost εκδόσεις, θα είναι μόλις 23-31 κιλά βαρύτερες.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα, λένε πως η Shelby GT350 μάλλον θα κινείται από κάποιον ατμοσφαιρικό κινητήρα μικρότερου κυβισμού (4.7 λίτρων ή ακόμα μικρότερο V8;) για να κρατηθεί το βάρος στα ίδια περίπου επίπεδα ενώ δεν αποκλείεται και η χρήση ανθρακονημάτων σε ορισμένα εξαρτήματα για περαιτέρω μείωση.

ΠηγήMustang6g

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...