Η Mercedes teasάρει το AMG GT και υπόσχεται πραγματικά ελαφριά κατασκευή

Σχετικά άρθρα

Mercedes AMG GT teaser image

Δεν αργεί η ημερομηνία όπου η Mercedes θα παρουσιάσει το νέο της supercar και σήμερα μας έδωσε περισσότερα στοιχεία για την AMG GT, καθώς και κάποιες teaser φωτογραφίες με πράσινο φωσφοριζέ καμουφλάζ.

Η γερμανική εταιρία στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού της Driving Performance, δήλωσε τα εξής ασαφή:

Το μοντέλο θα έχει ένα μυώδες, ατελείωτο εμπρός μέρος και ένα “απίστευτα όμορφο πίσω μέρος.

Mercedes AMG GT teaser image

Συνέχισε λέγοντας ότι θα βασίζεται σε μια πλατφόρμα από αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στα διαστημόπλοια, εξασφαλίζοντας της μια πραγματικά ελαφριά κατασκευή. Αν και ακόμα δεν έχει επίσημα επιβεβαιωθεί, ξέρουμε ότι κάτω από το καπό θα βρίσκεται ένας V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 486, 526 και 587 ίππων στην έκδοση Black Series, ο οποίος θα είναι συνδυάζεται μόνο με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Στο συγκεκριμένο τεύχος φιλοξενείται επίσης μια συνέντευξη με τον CEO της AMG, Tobias Moers, που δηλώνει:

Με τη Mercedes AMG GT μπαίνουμε με αυτοπεποίθηση σε μια έντονα ανταγωνιστική αγορά. Πάνω απ ‘όλα, επειδή γνωρίζουμε ότι η Mercedes AMG GT μπορεί να κάνει τα πάντα, όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά να γίνει έμπνευση για τις νέες τάσεις. Η Mercedes AMG GT είναι ένα ολοκληρωμένο (all-rounder0 με εξαιρετικά σπορ φιλοδοξίες. Ωστόσο, είναι άνετο και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για καθημερινή οδήγηση.

Mercedes AMG GT teaser image

Ντεμπούτο θα κάνει στην έκθεση του Παρισιού τον ερχόμενο Οκτώβριο, οι παραγγελίες της θα ξεκινήσουν από τις 6 του Οκτώβρη, με τις πρώτες να παραδόσεις να γίνονται το Μάρτιο του 2015.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...