Μέχρι το 2025, το 70% των pickups θα χρησιμοποιεί αλουμίνιο

Σχετικά άρθρα

2015-ford-f-150-in-detroit-side-front-view

Τα οφέλη της χρήσης του αλουμινίου στην κατασκευή ενός οχήματος είναι προφανή. Τα ξέρουμε εδώ και πολύ καιρό όμως πριν από την παρουσίαση του 2015 Ford F-150, δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη στα pickups. Αυτό, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα θα αλλάξει μέχρι το 2025 αφού υπάρχουν προβλέψεις που λένε ότι το 70% των pickups, θα χρησιμοποιεί αμαξώματα από αλουμίνιο.

Δεν είναι όμως μόνο τα pickups που θα χρησιμοποιήσουν το ελαφρύ υλικό. Η μέση ποσότητα αλουμινίου στα Αμερικάνικα οχήματα, προβλέπεται να αυξηθεί από τα 158 κιλά το 2013, στα 250 κιλά το 2025 με τα “δημοφιλέστερα” εξαρτήματα να είναι τα καπό, οι πόρτες και έως έναν βαθμό, οι οροφές.

Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον, είναι να δούμε την αντίδραση της αγοράς στην τεράστια αύξηση της ζήτησης. Ήδη ακούγεται πως η δημοτικότητα του F-150 θα προκαλέσει έλλειψη στην αγορά ενώ την ίδια στιγμή, κυκλοφορούν φήμες που λένε ότι η GM διαπραγματεύεται με προμηθευτές για την επόμενη γενιά Chevrolet Silverado και GMC Sierra.

ΠηγήDetroit News

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...