Vettel: Το μονοθέσιο είναι αγγούρι στις ευθείες

Σχετικά άρθρα

ahead of the Canadian Formula One Grand Prix at Circuit Gilles Villeneuve on June 5, 2014 in Montreal, Canada.

Σύμφωνα με τον Γερμανικό τύπο, ο Daniel Ricciardo θα παραμείνει στη Red Bull και το 2015, με την ανακοίνωση να έρχεται σύντομα από την Αυστριακή ομάδα, ίσως και στο ερχόμενο GP. Οι φήμες λένε πως ο Αυστραλός θα παραμείνει στη Red Bull τουλάχιστον μέχρι το 2018, απολαμβάνοντας καλύτερους μισθούς από τον τωρινό, που του αποφέρει 2,7 εκατ. ευρώ, συν μπόνους 700 χιλιάδων με 1,4 εκατ. ευρώ ανά νίκη.

Από την άλλη ο Sebastian Vettel δεν φαίνεται και τόσο ικανοποιημένος από την ομάδα του, κατηγορώντας εν μέρει και την στρατηγική που τον ανάγκασε να ακολουθεί τον Nico Hulkenberg, στο Καναδικό GP. Σύμφωνα μάλιστα με τους Γερμανούς δημοσιογράφους, ο περσινός πρωταθλητής παρομοίασε το μονοθέσιό του με αγγούρι στις ευθείες.

Περίμενα κάποια έξυπνη στρατηγική από την ομάδα, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Όσον αφορά το μέλλον, αυτή τη στιγμή δεν κάνω μακροχρόνια προγράμματα. Νομίζω πως το συμβόλαιό μου κρατάει πολύ ακόμα.

drives during the Canadian Formula One Grand Prix at Circuit Gilles Villeneuve on June 8, 2014 in Montreal, Canada.

Ο Helmut Marko από την πλευρά του, δικαιολόγησε την παρομοίωση αγγουριού και RB10, λέγοντας πως η απογοήτευση του Γερμανού είναι λογική, από τη στιγμή που η Red Bull δεν του δίνει ένα μονοθέσιο ικανό να κερδίσει. Τον ίδιο προστατευτικό ρόλο φαίνεται να παίρνει και ο Adrian Newey, ο οποίος μιλώντας για τα μελλοντικά του σχέδια στη Red Bull ανέφερε:

Αν κάποιος συνάδερφός μου χρειαστεί τη βοήθειά μου θα είμαι εκεί. Το ίδιο και ο Sebastian. Δεν θα με χάσει.

Ποια θα είναι τα τεχνολογικά προβλήματα που θα επικαλεστεί να λύσει ο Newey για λογαριασμό της Red Bull; Οι φήμες είναι αρκετές, με επικρατέστερη την πιθανότητα κατασκευής κινητήρα αποκλειστικά για την Red Bull, με την βοήθεια του πρώην συνεργάτη της Mercedes, Mario Illien.

ΠηγήBild

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...