Ο Adrian Newey ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Red Bull Technology

Σχετικά άρθρα

464823099XX00081_F1_Testing (1)

Η Red Bull με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι επέκτεινε το συμβόλαιο του τεχνικού διευθυντή της Adrian Newey.

Το παράξενο της όλης ανακοίνωσης έγκειται στο γεγονός ότι πλέον όπως αναφέρει και η Αυστριακή εταιρεία δεν θα είναι αφοσιωμένος μόνο στην F1.

O Newey είναι ο κύριος υπεύθυνος της κατασκευής των μονοθεσίων της ομάδας που της έδωσαν τα πρωταθλήματα σε κατασκευαστές και οδηγούς από το 2010 έως και το 2013. Ως μέρος αυτής της νέας συμφωνίας, ο Adrian θα εργαστεί πάνω σε νέα σχέδια της Red Bull Technology, αλλά και στην παροχή συμβουλών και στην καθοδήγηση της Infiniti Red Bull Racing, καθώς και στην εξέλιξη των μονοθεσίων της Formula One κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών. Οι λεπτομέρειες των νέων σχεδίων θα ανακοινωθούν εν καιρό.

Η νέα αυτή περίεργη συμφωνία του Newey με την Red Bull, έρχεται λίγο καιρό μετά το στενό pressing που είχε ασκήσει η Ferrari στον 55χρονο Βρετανό, guru της αεροδυναμικής, για να τον κάνει να μετακομίσει στην Ιταλία.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

RED BULL CONFIRMS NEW AGREEMENT WITH NEWEY

June 8, 2014

Red Bull is pleased to confirm that it has extended its successful relationship with Adrian Newey with a new multi-year agreement.

As part of this new agreement, Adrian will work on new Red Bull Technology projects, as well as advising and mentoring Infiniti Red Bull Racing as it develops its Formula One cars over the next few seasons. The details of the new projects will be announced in due course.

Adrian joined Infiniti Red Bull Racing at the beginning of the 2006 season as Chief Technical Officer. In 2010 the team won its first Drivers’ and Constructors’ World Championships; the Austrian-owned team has retained the titles ever since, winning both Championships again in 2011, 2012 and 2013.

[/learn_more]

ΠηγήRed Bull

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr