Νέος μηχανικός αγώνα για τον Button στο Hockenheim

Σχετικά άρθρα

Jenson Button and Dave Robson on the grid.

Αρχίζοντας από το Γερμανικό GP, ο Jenson Button δεν θα έχει την φωνή του Dave Robson στο ακουστικό του, αλλά αυτή του Tom Stallard. Ο Robson, ο οποίος δούλευε με τον Βρετανό πιλότο από το 2010, άλλαξε καθήκοντα στην ομάδα, σε μια προσπάθεια της McLaren για αναδιοργάνωση του προσωπικού της. Εκπρόσωπος της McLaren δήλωσε:

Ο Tom είναι ένας έξυπνος και ικανός μηχανικός που είχε κατά καιρούς διαφορετικούς ρόλους στη McLaren, έχοντας υπάρξει και μηχανικός απόδοσης του Jenson Button. O πρώην μηχανικός αγώνα του Jenson, Dave Robson, είναι ένας πολύ έμπειρος μηχανικός, ο οποίος είχε πολλές επιτυχίες στο πλευρό του Jenson τα τελευταία χρόνια. Η εμπειρία και η συμβουλές του, χρειάζονται πλέον σε πιο ευρύ τμήμα της McLaren.

Αυτή η κίνηση είναι ένα παράδειγμα της αποφασιστικότητας της McLaren, για να βελτιστοποιήσει την οργάνωση των μηχανικών πόρων της, εξελίσσοντας συνεχόμενα τις καριέρες των μηχανικών της, σε μια προσπάθεια αναδιοργάνωσης.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...