Έξι χρόνια AutoBlog.gr

Σχετικά άρθρα

autoblog logo (1)

Πέρασαν κιόλας 6 χρόνια από την 1η Αυγούστου του 2008, κι όμως μας φαίνεται σαν να ‘ταν χθες όταν πρωτοξεκινήσαμε. Σε αυτά τα 6 χρόνια άλλαξαν αρκετά στο AutoBlog.gr, κυρίως στο τρόπο δουλειάς, αλλά και στο επίπεδο της -επόμενο είναι άλλωστε-. Όμως, κάποια πράγματα έμειναν αναλλοίωτα στο χρόνο: οι αξίες μας και οι λόγοι για το οποίο κάνουμε ό,τι κάνουμε τόσα χρόνια είναι κολλημένα στο 2008. Η αγάπη και το μεράκι μας για το αυτοκίνητο παραμένει αγνή και εφηβική όπως τότε. Όμως, το σημαντικότερο με διαφορά είναι το γεγονός ότι το AutoBlog.gr είναι οι αναγνώστες του! Και αυτά τα αποδεικνύουμε καθημερινά, σε κάθε άρθρο που γράφουμε, σε κάθε δοκιμή που κάνουμε, σε κάθε έκθεση που επισκεπτόμαστε!

Για όλους εμάς που γράφουμε στο AutoBlog.gr, η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όσα κάνουμε, είναι να βλέπουμε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων να έχουν αγκαλιάσει και αγαπήσει την προσπάθειά μας και καθημερινά να συμβάλουν στο να γίνεται ακόμη καλύτερη! Αυτή τη χαρά μας δίνει κάθε άρθρο που ανεβαίνει στο AutoBlog.gr, τη χαρά που δίνει και σ’ εσένα, γιατί είμαστε κι εμείς πάνω από όλα αναγνώστες του AutoBlog.gr.

autoblog logo (2)

Σε ευχαριστούμε μέσα από τη καρδιά μας για την αγάπη και την στήριξη που μας δείχνεις καθημερινά. Μας έχεις κάνει το μεγαλύτερο site ενημέρωσης αυτοκινήτου στην Ελλάδα και εμείς αυτό πρέπει να το ανταποδώσουμε!

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, και τα καλύτερα έρχονται. Σου το χρωστάμε!

Χρόνια μας Πολλά

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα