Video: Μηχανικοί τής Ford οδηγούν καταχρηστικά το Mustang ενός πελάτη

Σχετικά άρθρα

Mustang

Μερικοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με κάμερα στο ταμπλό γνωρίζουν ότι αυτό το μικρό μηχανηματάκι μπορεί ν’ αποδειχθεί έστω και μία φορά σωτήριο. Ο ιδιοκτήτης ενός Mustang στη Φλόριντα των ΗΠΑ είχε ένα μικρό πρόβλημα με τον κινητήρα και αποφάσισε να μεταβεί στην αντιπροσωπεία, για να του λύσουν το πρόβλημα οι αρμόδιοι μηχανικοί τής Ford.

Μια πολύ σωστή σκέψη, όμως, εδώ υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα: Οι μηχανικοί αντί να του καθαρίσουν τον κινητήρα, θέλησαν να κάνουν μία… βόλτα το αυτοκίνητο, για να διαπιστώσουν καλύτερα το πρόβλημα· υποτίθεται! Όπως καταγράφει η κάμερα, ο μηχανικός παραδέχεται ότι θα οδηγήσει… σκληρά το Mustang, κάτι που τελικά γίνεται και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος αναφέρει προβλήματα αφού του παρέδωσαν το αυτοκίνητο.

Χτυπημένες ζάντες, μαζί με θέματα στο κιβώτιο ταχυτήτων είναι αυτά που τον ταλαιπωρούσαν, ενώ αναφέρει ότι ακόμα δεν έχει απολυθεί από την αντιπροσωπεία. Στην επικοινωνία του με την Ford, ενώ αρχικά συμφώνησαν πως θα του διορθώσουν τα προβλήματα (αλλάζοντας τις 3 από τις τέσσερις ζάντες) τελικά του είπαν, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ότι μπορεί να πάρει μία φόρμα για να γράψει τα παράπονά του, κάτι που τον έχει οδηγήσει στο να κινηθεί νομικά για το θέμα, ψάχνοντας το δίκιο του.

https://www.youtube.com/watch?v=PZ12CuxmeFo

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...