Video: Η Red Bull RB7 πιάνει φωτιά σε επίδειξη στη Ρωσία

Σχετικά άρθρα

Red Bull RB7 Flames

Στη Ρωσία βρέθηκε πρόσφατα η Red Bull Racing, συγκεκριμένα στο Chelyabinsk, στα πλαίσια τής προώθησης του Ρωσικού Grand Prix που είναι προγραμματισμένο για τις 10-12 Οκτωβρίου. Ο Alex Lynn, οδηγός των ακαδημιών τής αυστριακής ομάδας, βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της RB7, προκειμένου να κάνει τα κλασικά burnouts και donuts, και να “ταΐσει” τον κόσμο με, καπνό, μυρωδιά από το καμμένο λάστιχο κι εκπληκτικό ήχο από τον ατμοσφαιρικό V8.

Ο 20χρονος οδηγός πίεζε στον RS27 σε υψηλές στροφές και, σε τέτοιες περιπτώσεις, η ψύξη των μηχανικών μερών είναι σχεδόν μηδενική. Έτσι, ο γαλλικός κινητήρας δεν άντεξε και παρέδωσε πνεύμα, με τις φλόγες φυσικά να κάνουν την εμφάνισή τους.

Οι άνθρωποι της Renault και της ομάδας έφτασαν αμέσως στο σημείο κι έσβησαν τη φωτιά με πυροσβεστήρες, ενώ, λίγο αργότερα, ήρθε κι ένα πυροσβεστικό όχημα, για παν ενδεχόμενο, όμως η παρουσία του ήταν περισσότερο τυπική, καθώς τίποτα δε συνέβη στη συνέχεια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...