Η BMW ετοιμάζει νέα μοντέλα και νέα πλατφόρμα

Σχετικά άρθρα

FILES - Picture taken on October 12, 200

Η BMW έχει σχέδια για το μέλλον της. Η αρχή θα γίνει με την ανανεωμένη Σειράς 3 sedan η οποία θα αποκτήσει νέα γρίλια και νέους προφυλακτήρες, ενώ μηχανικά θα εξοπλίζεται με αναβαθμισμένους τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες.

Το 2015 θα παρουσιαστεί και η ανανεωμένη 3-Series Touring, με την 3-Series GT να ακολουθεί το 2016-2017. Σε ότι αφορά τις facelift εκδόσεις των 4-Series Coupe, Convertible και GranCoupe να τις περιμένεις το 2016.

Η μεγάλη αλλαγή θα έρθει όμως με την επόμενη γενιά της Σειράς 7. Θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2015 και θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα πλατφόρμα 35up. Αυτή θα κάνει χρήση carbon, αλουμινίου και χάλυβα υψηλής αντοχής, με το σώμα της 7άρας να έχει και αυτό μέρη από carbon. Θα ζυγίζει 200 κιλά λιγότερα και θα εξοπλίζεται με μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου χωρητικότητας από 2 έως 6 λίτρα, ενώ θα είναι διαθέσιμη και σε M έκδοση ώστε να ανταγωνιστεί της S63 AMG και S65 AMG.

Την ίδια χρονιά θα παρουσιαστεί και η νέα γενιά της X1 η οποία θα είναι μπροστοκίνητη, μιας και θα κατασκευαστεί πάνω στην UKL πλατφόρμα. Στην ίδια πλατφόρμα θα κατασκευαστεί και η επόμενη 1-Series sedan, που αναμένεται το 2017, ενώ το ίδιο έτος, θα παρουσιαστεί και το i5.

Τέλος, σε ότι αφορά τη νέα Z4, θα φορά έναν εξακύλινδρο κινητήρα, και θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα πλατφόρμα που ετοιμάζουν από κοινού BMW και Toyota. Αργότερα ίσως είναι διαθέσιμη και με υβριδική κινητήρα, με την εξακύλινδρη έκδοση να φορά τον 3,0-λίτρο turbo κινητήρα απόδοσης 340 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...