Ο Raikkonen τονίζει πως δεν θα αλλάξουν τα πράγματα στο Spa

Σχετικά άρθρα

GP UNGHERIA F1/2014

Το κενό των καλοκαιρινών διακοπών είναι μια καλή ευκαιρία για τους ανθρώπους των ομάδων να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και γιατί όχι, να σκεφτούν νέους και φρέσκους τρόπους να βελτιώσουν τα μονοθέσιά τους. Ο Raikkonen δεν διανύει μια από τις καλύτερες χρονιές του στη Formula 1, με τον Mario Andretti να αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Alonso κρατάει ζωντανή την ομάδα, ενώ λάθη όπως αυτό στις κατατακτήριες της Ουγγαρίας σίγουρα δεν βοηθούν την κατάσταση. Ο Φινλανδός εύχεται το δεύτερο μισό της σεζόν να είναι καλύτερο, όμως, κάτι τέτοιο απαιτεί μεγάλη και συλλογική βελτίωση.

Ελπίζω ότι το δεύτερο μέρος της σεζόν μπορεί να είναι πολύ καλύτερο από ό,τι το πρώτο, αλλά, προφανώς, μια ελαφρά καλύτερη μέρα, δεν πρόκειται αλλάξει πάρα πολλά. Δεν αλλάζει τα λάθη που πρέπει να βελτιώσουμε πραγματικά: Πρέπει σαν ομάδα να κάνουμε τα πράγματα να λειτουργούν καλύτερα. Αυτό δεν έχει αλλάξει, υπάρχουν φοβερά πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε εκεί που πρέπει. (Ο αγώνας στην) Ουγγαρία ήταν πολύ καλύτερος, μετά από τα ηλίθια λάθη του Σαββάτου.

Πιστεύω στους ανθρώπους σε αυτή την ομάδα και ότι μπορούμε να βρεθούμε εκεί που πρέπει. Υπήρχαν κάποια (θετικά) σημάδια στην Ουγγαρία, είχαμε καλή ταχύτητα, αλλά ξεκινώντας από εκεί που ήμασταν, ήταν δύσκολο να γίνει μια καλύτερη κούρσα. Ας ελπίσουμε ότι θα μάθουμε από αυτό και θα κάνουμε σωστά τα πράγματα.

Την ερχόμενη Κυριακή το πρωτάθλημα ξεκινά ξανά, με την πίστα Spa του Βελγίου να φιλοξενεί πιλότους και μονοθέσια. Ο Raikkonen έχει καλή παράδοση εκεί, όμως δεν περιμένει βελτίωση, αφού, όπως τονίζει, αυτή αναμένεται να έρθει από το χρόνου. Μια πρόταση που, αν μη τι άλλο, οι tifosi έχουν βαρεθεί να ακούν τα τελευταία χρόνια.

Δεν νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ διαφορετικά μετά από τρεις ή τέσσερις εβδομάδες, αλλά θα μπορούσαν να είναι για το επόμενο έτος, κι έτσι θα εργαστούμε για να τα βάλουμε όλα στη σωστή σειρά. Πρέπει να βελτιωθούμε στο δεύτερο μισό και να βεβαιωθούμε πως όλα θα είναι ακριβώς όπως τα θέλουμε και όπως θα είναι τον επόμενο χρόνο.

[Photo Copyrights: Studio Colombo/Ferrari]

ΠηγήESPNF1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr