H Alfa Romeo εξετάζει την 6C, αντίπαλο της Jaguar F-Type, θα βασίζεται στην Maserati Alfieri

Σχετικά άρθρα

Alfa Romeo 6C concept

Έχουμε διαβάσει και στο παρελθόν παρόμοιες φήμες, αλλά η Fiat θέλει να κάνει πάλι μεγάλη και τρανή την Alfa Romeo και το αποδεικνύει με κάθε της κίνηση τα τελευταία χρόνια. Ο ιταλικός κολοσσός φέρεται να είναι διατεθειμένος να δώσει το “Ok” στην Μιλανέζικη εταιρία για την εξέλιξη ενός νέου sportcar, της 6C.

Το μοντέλο θα βασίζεται στην Maserati Alfieri, και θα διαθέτει τη γνωστή προεξέχουσα μάσκα της εταιρίας που θα συνοδεύετε με λεπτά LED φώτα. Ο σχεδιασμός της θα έχει σχήμα “δακρύου”, ενώ δε θα λείπουν και οι πινελιές που μας έχει συνηθίσει η Alfa.

Μηχανικά, θα εφοδιάζεται με τον 3-λιτρο twin-turbo V6 της Maserati, αν και τίποτα δεν είναι επίσημο αναμένεται να αποδίδει 480 με 520 άλογα, όπως ακριβώς και η Giulia GTA. Το πότε θα κυκλοφορήσει στους δρόμους είναι ακόμα άγνωστο, αν και πιο πιθανή ημερομηνία είναι το 2017, με την παραγωγή της να περιορίζεται σε μερικές χιλιάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...