Η Nissan προσφέρει στον Deadmau5 ένα “Nyan Cat” GT-R

Σχετικά άρθρα

Nyan Cat Nissan GT-R

Η Nissan έχει αποδείξει πως δεν χάνει ευκαιρία για λίγη προβολή και η υπόθεση με την “Purrari” του Deadmau5, ήταν ιδανική.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις την ιστορία, η Ferrari έστειλε εντολή παύσης και αναστολής –cease and desist- στον Deadmau5 για τα custom σήματα και πατάκια που φοράει η “ιδιαίτερη” δημιουργία του. Αναγκαστικά, ο δημοφιλής καλλιτέχνης συμμορφώθηκε με τις εντολές της Ιταλικής εταιρίας και δημοσίευσε τον θυμό του στο Twitter.

Nyan Cat Nissan GT-R 2

Η Nissan προφανώς έμαθε την ιστορία και αποφάσισε να προσφέρει στον Deadmau5 ένα Nissan GT-R στα χρώματα της NyanCat. Δεν γνωρίζουμε αν η προσφορά όντως ισχύει και αν το αυτοκίνητο υπάρχει και περιμένει τον Deadmau5 να πάει να το παραλάβει, αλλά ο καλλιτέχνης απάντησε στο tweet της Nissan, λέγοντας πως θα το κοιτάξει ενώ έχει ήδη βρει και το όνομα του μοντέλου: “OMFGT-R”.

ΠηγήNissan
ΠηγήTwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...