Boullier: Μπορεί να δείτε και φέτος το μονοθέσιο της McLaren-Honda

Σχετικά άρθρα

Sporting Director Eric Boullier on the pit wall.

Λίγες μέρες πριν, ο Yasuhisa Arai είπε πως η Honda είναι εντός χρονοδιαγράμματος για τον νέο της Formula 1 κινητήρα, τον οποίο θα προμηθεύει αποκλειστικά στη McLaren το 2015. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Honda ο νέος κινητήρας θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στην πίστα της Jerez, χωρίς να είναι προγραμματισμένη καμία συλλογή δεδομένων το 2014.

Παρ’ όλα αυτά ο Eric Boullier ή κάτι ξέρει παραπάνω ή προσπαθεί να κεντρίσει τα φώτα τις δημοσιότητας, λέγοντας κατά την διάρκεια του Ιταλικού αγωνιστικού τριημέρου:

Αυτό δεν έχει προκαθοριστεί. Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε στη Jerez με ένα μονοθέσιο McLaren-Honda, υπάρχει όμως και η πιθανότητα, αν όλα ταιριάξουν σωστά στο πρόγραμμα μας, να το τρέξουμε και νωρίτερα. Δεν μπορούμε να δώσουμε μια σίγουρη απάντηση τώρα, γιατί δεν ξέρουμε ακριβώς. Αλλά είναι πολύ πιθανό να το δούμε (σε πίστα) και νωρίτερα.

Σε περίπτωση που ο Γάλλος Αγωνιστικός Διευθυντής της McLaren γνωρίζει περισσότερα από τον επικεφαλής του αγωνιστικού τομέα της Honda, τότε το μονοθέσιο της McLaren-Honda θα κάνει την εμφάνισή του στις δοκιμές του Abu Dhabi που θα γίνουν στις 25 και 26 Νοεμβρίου.

ΠηγήSkySports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...