Ένα χρωμιομένο Infiniti ESQ

Σχετικά άρθρα

Infiniti ESQ chrome (4)

Η Infiniti σκέφτηκε πως να ντύσει με αυτοκόλλητου χρωμίου το ESQ για να τραβήξει περισσότερα βλέμματα και να το εκθέσει σε ένα εμπορικό κέντρο του Πεκίνου.

Infiniti ESQ chrome (1)

Το ESQ, ουσιαστικά είναι ένα Nissan Juke Nismo με τα σήματα της Infiniti, που θα πωλείται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας. Διαθέτει το ίδιο επιθετικό bodykit με το Juke Nismo έχοντας μπροστά spoiler, πλαϊνά skirts, νέα μάσκα, διαχύτη και νέες ζάντες αλουμινίου 18″.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέο τιμόνι το οποίο φέρει το σήμα της Infiniti ενώ μηχανικά φορά τον υπερτροφοδοτούμενο 1.6-λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 200 ίππων με 250 Nm ροπής, που συνδυάζεται με το συνεχώς μεταβαλλόμενη σχέση κιβώτιο (CVT) και το σύστημα τετρακίνησης της Nissan.

Infiniti ESQ chrome (3)

Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρίας Xiangyang στη περιοχή Hubei, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη κινεζική ζήτηση νέων αυτοκινήτων, και να μπορεί να κατασκευάζει 250.000 μονάδες, 120.000 περισσότερες σε σχέση με όσα κατασκευάζει σήμερα, αφού η Infiniti στοχεύει και θέλει να πουλά 500.000 αυτοκίνητα παγκοσμίως έως το 2016. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο με αρχική τιμή τις 200.000 yuan (€24.640), με την πλήρως εξοπλισμένη έκδοσή του να κοστίζει 300.000 yuan (€36.960).

Infiniti ESQ chrome (2)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Η teasάρει το Infiniti Vision QE Concept

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα 2 teasers φωτογραφίες του Vision QE Concept, του πρωτότυπου που θα βασίζεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Πρόκειται...