Η Tesla έχει δεχτεί 20.000 παραγγελίες για το Model X

Σχετικά άρθρα

Tesla Model X

Η Tesla έχει ανακοινώσει ότι το Model X θα περάσει στην αγορά νωρίτερα από ότι αρχικά υπολογιζόταν, με το τρίτο μοντέλο της εταιρίας να αναμένεται στην αγορά από τις αρχές του επόμενου έτους. Παρόλο που μέχρι στιγμής έχουμε δει το SUV μόνο σε πρωτότυπη μορφή, η Καλιφορνέζικη εταιρία φέρεται να έχει δεχτεί 20.000 παραγγελίες για το νέο της μοντέλο.

Tesla Model X

Ο Elon Musk επιβεβαίωσε ότι οι υποψήφιοι αγοραστές του Model X προσπαθούν να πειστούν να αγοράσουν ένα Model S, και να μην περιμένουν το νέο μοντέλο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα για test drive. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αυτοκίνητο στις αντιπροσωπείες μας, επειδή πουλάμε μόνο το S. Στη πραγματικότητα, αν κάποιος έρθει και θέλει να αγοράσει το Χ, προσπαθούμε να τον πείσουμε να αγοράσει το S.

Γι ‘αυτό το αντι-πουλάμε. Και εμείς δεν παρέχουμε όλες τις πληροφορίες ή λεπτομέρειες σχετικά με το αυτοκίνητο ή να παρέχουμε [δυσδιάκριτα] όταν μπορείτε να το αγοράσετε. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχει τεράστια ζήτηση από όλο τον κόσμο για το X. Μπορούμε να τονώσουμε τη ζήτηση κατά βούληση.

Αλλά αν την ανεβάσουμε πάρα πολύ, τότε οι άνθρωποι θα εκνευριστούν μαζί μας, επειδή θα περιμένουν πολύ καιρό για το αυτοκίνητό τους. Όταν επισκέφτηκε την Κίνα, η μόνη δυσφορία που είδα ήταν επειδή οι πελάτες ήταν αναστατωμένος που περίμεναν πάρα πολύ καιρό για το αυτοκίνητό τους. Έτσι, εμείς καλύτερα να πνίξουμε τη ζήτηση σε αυτή την κατάσταση

6851575073_493078687d_o

Τα λειτουργικά πρωτότυπα θα ξεκινήσουν δοκιμές κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2014, με το Tesla Model X να διατηρεί τις ανοιγόμενες πόρτες προς τα πάνω και να είναι μόνιμα τετρακίνητο, με την Tesla να περιμένει πως θα είναι πιο δημοφιλές από το Model S και ελάχιστα ακριβότερο από το Model S.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...