Η Tesla περιμένει πως το Model X θα είναι πιο δημοφιλές από το Model S

Σχετικά άρθρα

Tesla Model X

Η Tesla φαντάζει ασταμάτητη την παρούσα στιγμή και σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της, Elon Musk, περιμένει πως τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα στο εγγύς μέλλον.

Παρότι έχουμε σχεδόν μηδενικό marketing για το Model X, είναι σαν να έχεις πάει για ψάρεμα και τα ψάρια πηδούν στη βάρκα. Δεν προσπαθούμε σε αυτό το σημείο να πουλήσουμε το Model X, αλλά η ζήτηση φαίνεται να είναι εξωπραγματικά υψηλή

Είπε ο Musk σε αναλυτές νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, προσθέτοντας πως περιμένει οι πωλήσεις του Model X να ξεπεράσουν αυτές του Model S.

Εμείς να θυμίσουμε πως το επερχόμενο ηλεκτρικό, 7-θέσιο crossover/SUV της Tesla, θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το Model S και θα χρησιμοποιεί (σε πρώτη φάση τουλάχιστον) τις ίδιες μπαταρίες. Ωστόσο θα προσφέρεται αποκλειστικά ως τετρακίνητο ενώ όπως μάθαμε πριν λίγες ημέρες, θα διατηρήσεις τις λεγόμενες “Falcon doors”, δηλαδή τις πίσω πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω (αλά DeLorean DMC-12). Η Tesla έχει ήδη δεχθεί περισσότερες από 6.000 προπαραγγελίες ενώ η τιμή του θα ξεκινά από τις $60.000 περίπου.

[Πηγή: CNBC]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...