Η Audi παρουσίασε το TT Nuvolari για την Ιταλική αγορά

Σχετικά άρθρα

Audi TT Nuvolari special edition 1

Η Audi, χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες, παρουσίασε την ειδική έκδοση “Nuvolari” για το νέο TT. Το ειδικό αυτό Audi TT, παίρνει το όνομα του από τον διάσημο Ιταλό οδηγό αγώνων, Tazio Nuvolari. Διατίθεται αποκλειστικά σε Daytona Grey χρώμα και εξοπλίζεται με ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών. Το μοντέλο, διαθέτει άφθονα σήματα “Nuvolari” καθώς και το S-Line πακέτο που περιλαμβάνει πιο sport προφυλακτήρες και νέα side skirts.

Audi TT Nuvolari special edition 7

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι εξίσου περιορισμένες. Το TT, έχει μαύρα δερμάτινα καθίσματα, μαρσπιέ με το όνομα Nuvolari και ειδικά πατάκια ενώ στην κεντρική κονσόλα, έχει τοποθετηθεί μία αριθμημένη πλακέτα.

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ο δίλιτρος TDI πετρελαιοκινητήρας που αποδίδει 184 ίππους και 380 Nm ροπής. Συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και επιτρέπει στο coupe να πιάνει τα 100 km/h από στάση σε 7.1 δευτερόλεπτα, με την τελική να είναι 241 km/h. Η παραγωγή του Audi TT Nuvolari, θα περιοριστεί στα 100 κομμάτι, ενώ η τιμή του, διαμορφώνεται στα €51.900.

ΠηγήAutoblog.it

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...