Η Lotus επιβεβαίωσε τα σχέδια για ένα sedan και ένα crossover

Σχετικά άρθρα

01lotuseterneparislive

Κυριολεκτικά ώρες μετά την ανακοίνωση του σχεδίου αναδιάρθρωσης της φίρμας που μπορεί να κοστίσει σε περισσότερα από 300 άτομα τις δουλειές τους, ο CEO της Lotus, Jean-Marc Gales μας έδωσε μερικές πιο ευχάριστες λεπτομέρειες για το τι άλλο περιλαμβάνει αυτό το σχέδιο.

Θα δείτε αρκετές νέες εκδόσεις γνώριμων μοντέλων της Lotus μέσα στους επόμενους 9 μήνες και ακόμα περισσότερες τα επόμενα 2 χρόνια. Τα αυτοκίνητα μας θα είναι ταχύτερα, πιο καλοφτιαγμένα και πιο πρακτικά στη χρήση αλλά θα διατηρήσουμε τη σχέση μας με την Toyota ως προμηθευτή κινητήρων ώστε τα αυτοκίνητα να είναι επίσης αξιόπιστα και εύκολα στην ιδιοκτησία.

Δήλωσε ο Gales. Στη συνέχεια ωστόσο, είπε πως δεν βλέπει κάποιον λόγο για τον οποίο οι βασικές αξίες της εταιρίας (χαμηλό βάρος, δυναμική συμπεριφορά και μοναδικό design) δεν μπορούν να επεκταθούν και “σε αυτοκίνητα διαφορετικών κατηγοριών από αυτή του sports car”. Μπορεί να μην ανάφερε ξεκάθαρα τις κατηγορίες αλλά είναι προφανές ότι αναφέρεται σε παλαιότερα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για λανσάρισμα ενός sedan και ενός crossover. Η συνταγή που θέλει να ακολουθήσει η Lotus μοιάζει πολύ με αυτή που έκανε την Porsche εξαιρετικά κερδοφόρα…

Μέχρι στιγμής φέτος, οι πωλήσεις της Αγγλικής εταιρίας έχουν σημειώσει αύξηση 46% και μέχρι το τέλος της χρονιάς, αναμένεται να έχει πουλήσει 2.000 αυτοκίνητα. Ο Gales πιστεύει ότι με την τρέχουσα γκάμα, ο ετήσιος ρυθμός παραγωγής μπορεί να φτάσει τις 3.000 μονάδες.

ΠηγήAutocar

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...