Η Renault παρουσίασε στη Γαλλία το Clio Initiale Paris

Σχετικά άρθρα

Renault Clio Initiale Paris

Η Renault λίγες μέρες πριν την τρίτη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου της Ευρώπης, που πραγματοποιείται στο Παρίσι, παρουσίασε, αρχικά για την εγχώρια αγορά, την κορυφαία έκδοση του Initiale Paris του επιτυχημένου της supermini, Clio.

Renault Clio Initiale Paris

Η προσθήκη της συγκεκριμένης έκδοσης στα μοντέλα της εταιρίας ανακοινώθηκε πέρσι τον Μάιο, και τα πρώτα μοντέλα που αποκτούν τέτοιες εκδόσεις είναι το Clio και το Espace. Αν πάνε καλά σε πωλήσεις, τότε θα υπάρξουν και άλλα μοντέλα, προτού οι Γάλλοι αποφασίσουν να την κάνουν sub-brand.

Renault Clio Initiale Paris

Το Clio Initiale Paris είναι η πιο πολυτελής έκδοση, με τη τιμή του στη Γαλλία να ξεικνάει από €21.500 με τον 0,9-λίτρων TCe κινητήρα 90 ίππων, ενώ με τον 1,2-λίτρων TCe 120 ίππων που εξοπλίζεται μόνο με το αυτόματο 6-τάχυτο EDC κιβώτιο ξεκινάει από €23.600. Από πλευρά πετρελαιοκινητήρα το γαλλικό αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο με τον γνωστό 1,5-λίτρων dCi κινητήρα 90 ίππων, με την τιμή του να αρχίζει τα €23.800 για το χειροκινήτο 5-τάχυτηο κιβώτιο και από €25.200 για το αυτόματο EDC.

Renault Clio Initiale Paris

Το αυτοκίνητο φορά σπορ προφυλακτήρες, νέους προβολείς με αρκετά χρωμιομένα μέρη, νέες ζάντες 17 ιντσών και με το λογότυπο Initiale να κοσμεί το πίσω μέρος. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα με μαύρο και μπεζ δέρμα, με το αυτοκίνητο να ξεκινά εμπορική πορεία από τα τέλη του έτους.

Πηγή renault.fr

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...