H Aston Martin DB5 του James Bond της Goldfinger αγνοείται εδώ και 17 χρόνια

Σχετικά άρθρα

James Bond's Goldfinger Aston Martin still missing after 17 years

Ο James Bond είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία, και πιο ειδικά Aston Martin. Όμως, η DB5 φορτωμένη με τα εντυπωσιακά gadgets που είδαμε στην ταινία Goldfinger, ίσως το πιο διάσημο αυτοκίνητο του, αγνοείται η τύχη της τα τελευταία 17 χρόνια.

Φέτος είναι η 50η επέτειος από την τρίτη ταινία που βγήκε στη σειρά James Bond, που τότε είχε κάνει τρομερή επιτυχία και ουσιαστικά συνέδεσε το όνομα του Βρετανού κατασκόπου με την Aston Martin. Μετά το τέλος της ταινίας, το αρχικό αυτοκίνητο καταλήξαμε στη Boca Raton της Φλόριδας, τουλάχιστον μέχρι το 1997. Τότε, ένας πραγματικός “χρυσοθήρας” έκλεψε την DB5, και από τότε δεν είναι εξαφανισμένη.

Υποθέτοντας ότι το αυτοκίνητο είναι ακόμα άθικτο, η Aston Martin του Bond θα μπορούσε να κοστίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια, καθώς μια DB5, που εμφανίστηκε στο Goldfinger και Thunderball πωλήθηκε το 2010 σε δημοπρασία για 4,6 εκατ. δολάρια.


#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...