Η Local Motors επέλεξε το σχέδιο του πρώτου σπορ αυτοκινήτου της

Σχετικά άρθρα

Local Motors SF 01

Ο διαγωνισμός έληξε και η Local Motors αποφάσισε. Το νέο της σπορ αυτοκίνητο θα μοιάζει όπως αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες. Το σχέδιο είναι του Greg Thompson ο οποίος ονόμασε τη πρόταση του SF-01 Street Fighter. Σε αυτή ξεχωρίζει το σωληνωτό πλαίσιο που είναι ορατό στις πόρτες, το μακρύ μεταξόνιο, το μακρύ καπό και την τοποθέτηση της διθέσιας καμπίνας των επιβατών, όσο πιο κοντά γίνεται στον πίσω άξονα.

Το αυτοκίνητο θα βγει σε δυο εκδόσεις, με το ένα να είναι ένα υψηλών επιδόσεων street-legal track car και το άλλο ένα sport coupe, που θα βγουν στην αγορά σε λιγότερο από δύο χρόνια. Τα δύο αυτοκίνητα θα είναι μπροστομήχανα, πισωκίνητα και θα αποδίδουν τουλάχιστον 200 άλογα από έναν τετρακύλινδρο turbo κινητήρα, που θα συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο. Τόσο η μπροστά όσο και η πίσω ανάρτηση θα είναι ανεξάρτητες, με το ένα από τα δύο αυτοκίνητα να είναι στα πρότυπα του Ariel Atom και του KTM X-Bow για χρήση εντός πίστας, ενώ η “ντυμένη” έκδοση θα μπορεί να κινηθεί νόμιμα στους δρόμους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...